Τότεναμ: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Ρόντον στην Ρεν

Ο αμυντικός της Τότεναμ, Τζο Ρόντον, εντάχθηκε στη γαλλική Ρεν ως δανεικός για όλη τη σεζόν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τότεναμ: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Ρόντον στην Ρεν

Η ομάδα της Ligue 1 διατηρεί επίσης οψιόν αγοράς για τον διεθνή Ουαλό. Η αμοιβή πιστεύεται ότι είναι 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τζο Ρόντον έμεινε πίσω από το ταξίδι προετοιμασίας των Σπερς στο Ισραήλ, προκειμένου να οριστικοποιήσει τη μετακόμισή του στη Γαλλία.

Ο Φλοριάν Μορίς, τεχνικός διευθυντής της Ρεν, δήλωσε: «Ο Τζο προέρχεται από ένα κορυφαίο κλαμπ στην Αγγλία. Θα μας φέρει την εμπειρία του, ακόμα κι αν δεν έπαιξε όλα τα ματς την περασμένη σεζόν. Έπαιξε στην Ευρώπη, όπως είδαμε συγκεκριμένα στο Roazhon Park. Είναι ένας πραγματικός κεντρικός αμυντικός που του αρέσει να αμύνεται, έχει αυτή την επιθετική πλευρά που πρέπει να μας επιτρέψουμε να είμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί αμυντικά.

Είναι διεθνής, βασικός με την Ουαλία και σίγουρα θα κληθεί να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον Νοέμβριο. Συχνά μιλάμε για συμπληρωματικότητα στην κεντρική άμυνα.

Πήγε πολύ γρήγορα, δεν υπήρχε κανένας δισταγμός. Ήταν ενθουσιασμένος με το έργο της Ρεν. Ήταν εκεί πριν από λίγους μήνες για να παίξει εναντίον μας και μπόρεσε να ανακαλύψει την ομάδα μας, το ποδόσφαιρο που παίζαμε και ενδιαφερόταν».

Με τους Ντάιερ, Ντέιβις και Ρομέρο να αποδίδουν καλά υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε, παράλληλα με την πρόσφατη άφιξη του Λενγκλέ από την Μπαρτσελόνα, ​​ο χρόνος παιχνιδιού για τον Ρόντον φαίνεται όλο και πιο δύσκολος.

Έχει κάνει 24 εμφανίσεις για τους Σπερς σε όλες τις διοργανώσεις από τότε που υπέγραψε στους Σπερς από τη Σουόνσι Σίτι το 2020.

Οι Σπερς ξεκινούν την σεζόν τους στην Πρέμιερ Λιγκ 2022-23 στην έδρα τους με τη Σαουθάμπτον στις 6 Αυγούστου.