Μαρτινέλι: «Ο Ζεσούς είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου»

Ο επιθετικός της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Μαρτινέλι, πιστεύει ότι ο συμπαίκτης του, Γκάμπριελ Ζεσούς, είναι μεταξύ των καλύτερων επιθετικών στον κόσμο.

Μαρτινέλι: «Ο Ζεσούς είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου»

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς, 25 ετών, εντάχθηκε στην Άρσεναλ από τη Μάντσεστερ Σίτι για 45 εκατομμύρια £ (54,8 εκατομμύρια ευρώ) στις αρχές αυτού του μήνα.

Και ο Βραζιλιάνος διεθνής ξεκίνησε την καριέρα του στην Άρσεναλ σε καλή φόρμα, σημειώνοντας χατ-τρικ στον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας εναντίον της Σεβίλλης το Σάββατο.

«Για μένα, αυτός (οΖεσούς) είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο», είπε ο Μαρτινέλι μετά από εκείνο τον αγώνα.

«Είμαι χαρούμενος που τον έχω εδώ και είναι χαρά να παίζω μαζί του. Ελπίζω να δώσω πολλές ασίστ για αυτόν και να πάμε μαζί στην εθνική ομάδα».

Ο Μαρτινέλι αποκάλυψε επίσης πώς αυτός και ένα άλλο μέλος της βραζιλιάνικης ομάδας της Άρσεναλ, ο Γκάμπριελ, ο κεντρικός αμυντικός, προσπάθησαν να πείσουν τον Ζεσούς να μετακομίσει στο βόρειο Λονδίνο πριν από τη μεταγραφή του αυτό το καλοκαίρι.

«Εγώ και ο Γκάμπι του λέγαμε πάντα «Έλα στην Άρσεναλ» και μπορείς να δεις τι κάνει τώρα», πρόσθεσε ο Μαρτινέλι.

«Φυσικά, ξέρει πώς να κερδίζει. Θα είναι σημαντικός για εμάς αυτή τη σεζόν, όχι μόνο για να σκοράρει, αλλά και να μας δίνει συμβουλές».

Ο Ζεσούς πήρε τη φανέλα με το Νο 9 στην Άρσεναλ μετά την αποχώρηση του Λακαζέτ με ελεύθερη μεταγραφή στη Λυών.

Είναι ανάμεσα στους δύο επιθετικούς της Άρσεναλ, μαζί με το προϊόν της ακαδημίας Έντι Νκετία.

Η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα ξεκινά την σεζόν της στην Premier League την Παρασκευή με ένα ταξίδι στην Κρίσταλ Πάλας.