Σαλάχ: «Θέλω κι άλλα τρόπαια - Θα μου λείψει ο Μανέ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε για το γεγονός πως έχει κατακτήσει κάθε τρόπαιο με την Λίβερπουλ ενώ αναφέρθηκε και στον ερχομό του Ντάργουιν Νούνιες.

Σαλάχ: «Θέλω κι άλλα τρόπαια - Θα μου λείψει ο Μανέ»

H κυπελλούχος Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield στο "Κινγκ Πάουερ" απόψε (19:00, Cosmote Sport 1 HD) και ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε για τα τρόπαια που έχει κατακτήσει με τους Reds:

«Έχω κερδίσει σχεδόν τα πάντα με αυτήν την ομάδα. Δεν το είχα παρατηρήσει μέχρι που ο Τρεντ (σ.σ. ο Αλεξάντερ-Άρνολντ) ήρθε μετά τον τελικό του Κυπέλλου και μου είπε: «Παρεμπιπτόντως, έχουμε κερδίσει πάνω κάτω τα πάντα εδώ».

Επομένως θεωρώ ότι έχω κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην Λίβερπουλ τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, αλλά υπάρχει πάντα χώρος να κερδίσουμε περισσότερα και πάντα θέλω να κατακτήσω κάτι για δεύτερη ή τρίτη ή τέταρτη φορά. Αυτή είναι η νοοτροπία μου».

Ενώ αναφορικά με την έλευση του Ντάργουιν Νούνιες στην Λίβερπουλ, ο Αιγύπτιος αστέρας είπε:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και θέλω να παίξω με τον Νούνιες. Έκανε μια καλή σεζόν και έπαιξε καλά εναντίον μας, εντός και εκτός έδρας. Ο Σάντιο έφυγε και θα μου λείψει. Έκανε υπέροχες σεζόν με τον σύλλογο, οπότε του εύχομαι τα καλύτερα. Εύχομαι και στον Ντάργουιν ό,τι καλύτερο και να πετύχει πολλά γκολ για εμάς.

Νομίζω ότι είμαστε σε καλή θέση να παλέψουμε για τα πάντα και με νέες μεταγραφές. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, να έχουμε ένα καλό όραμα, να είμαστε θετικοί και να συνεχίσουμε για τα πάντα».