Πουγιόλ για Πικέ: «Λίγοι στόπερ σαν αυτόν - Ο ανταγωνισμός δυναμώνει τη Μπαρτσελόνα»

Σε ανάρτηση του στο Instagram ο άλλοτε αρχηγός της Μπαρτσελόνα υπερασπίστηκε τον Ζεράρ Πικέ δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξος για τις μεταγραφές.

Πουγιόλ για Πικέ: «Λίγοι στόπερ σαν αυτόν - Ο ανταγωνισμός δυναμώνει τη Μπαρτσελόνα»

Η Μπαρτσελόνα ενισχύεται και με την προσθήκες των Τόμας Κρίστενσεν και Ζιλ Κουντέ, η θέση του Πικέ στην αρχική ενδεκάδα δε είναι καθόλου σίγουρη. Ο διεθνής στόπερ έχει μπει πλέον στα 35 του και είναι λογικό να μην πιάνει τις αποδόσεις του παρελθόντος.

Στην κριτική που του ασκείται τόσο για την περσινή σεζόν όσο και για το μέλλον του στους «μπλαουγκράνα» πήρε θέση ο πρώην συμπαίκτης του και αρχηγός της Μπάρτσα, Κάρλες Πουγιόλ, με ανάρτηση του στο Instagram.

Χαρακτήρισε τον Πικέ κορυφαίο αμυντικό, τονίζοντας πως λίγοι έχουν πιάσει το πικ της απόδοσης του, ενώ δήλωσε ότι με τις νέες μεταγραφές ο ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα αυξάνεται και ως εκ τούτου εκείνη δυναμώνει.

Αναλυτικά η αναρτηση του «Ελ Καπιτάν» της Μπαρτσελόνα:

«Είχα την τύχη να μοιράζομαι τα αποδυτήρια με πολλούς παίκτες και ο Zεράρ είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς. Πέρυσι, κατά τη γνώμη μου, ήταν ένας από τους καλύτερους και έπαιξε πολλά παιχνίδια με κάτω από ασφυχτική πίεση. Υπάρχουν λίγοι στόπερ στον κόσμο που μπορούν να πιάσουν την απόδοσή του. Η ομάδα δυναμώνει και αυτός ο ανταγωνισμός θα προκαλέσει τους πάντες να δώσουν το 100% και αυτό θα είναι πολύ θετικό για την ομάδα. Ζήτω η Μπάρτσα!».