Τέμπας: «Θα ήθελα να ξαναδώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη La Liga»

Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέ Τέμπας, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην La Liga. Τι είπε για την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Πορτογάλο επιθετικό.

Τέμπας: «Θα ήθελα να ξαναδώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη La Liga»

Υπέρ της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην La Liga τάχθηκε ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέ Τέμπας, τη στιγμή που συνεχίζονται οι φήμες περί μετακίνηση του Πορτογάλου επιθετικού στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Θα ήθελα να δω ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη La Liga. Δεν γνωρίζω εάν είναι εφικτό ή όχι από την Ατλέτικο. Θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες αναχωρήσεις. Για να πάρεις έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου, πρέπει να κάνεις χώρο», δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός επιμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα όμως και ο αγγλικός σύλλογος έχει ξεκαθαρίσει στον διεθνή άσο ότι δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγείται σε αδιέξοδο.

Την ίδια στιγμή, στην Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζονται οι αντιδράσεις, καθώς οι οπαδοί των «ροχιμπλάνκος» δεν επιθυμούν να δουν με τα χρώματα της ομάδας τους τον άλλοτε άσο την συμπολίτισσας Ρεάλ Μαδρίτης.