Παραδοχή Καν για συζητήσεις με Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά: «...δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία μας!»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν, ναι μεν παραδέχθηκε ότι όντως η πρωταθλήτρια Γερμανίας είχε συζητήσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά τις διέκοψε καθώς «δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία μας!»

Παραδοχή Καν για συζητήσεις με Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά: «...δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία μας!»

Εκείνο που οι περισσότεροι πιθανολογούσαν και κάποιοι θεωρούσαν δεδομένο παραδέχθηκε ο Όλιβερ Καν.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, είπε δημοσίως, πως, όντως, έγιναν κουβέντες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά δεν προχώρησαν περαιτέρω, καθώς όπως είπε «δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας»!

«Υπήρξαν όντως συζητήσεις για τον Κριστιάνο. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, καταλήξαμε όμως στο συμπέρασμα ότι παρά την εκτίμησή μας προς το πρόσωπό του, δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία μας», ανέφερε ο θρυλικός παλαίμαχος κίπερ των Βαυαρών και του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Μια πόρτα ...έκλεισε, λοιπόν, για τον Πορτογάλο, ενώ το μέλλον του παραμένει στον «αέρα».

Ο ίδιος θέλει ν' αποφύγει τον ...υποβιβασμό της ομάδας του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν τον αφήνουν να φύγει, με τον Πορτογάλο να αντιπροτείνει επέκταση συμβολαίου, ως το 2024 και φέτος να δοθεί δανεικός (με την ελπίδα ότι η Αγγλική ομάδα θα τα καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ερήμην του)...