Λουκεμπάκιο: «Με θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά θέλω να μείνω στη Χέρτα»

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο παραδέχτηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε πως ο ίδιος θέλει να μείνει στη Χέρτα.

Λουκεμπάκιο: «Με θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά θέλω να μείνω στη Χέρτα»

Με τον Ντόντι Λουκεμπάκιο ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε πολύ σοβαρά και μάλιστα σε κάποιο σημείο έφτασε κοντά στην απόκτηση του. Ήταν ο εκλεκτός των πρωταθλητών Ελλάδας για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης τους.

Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε πως υπήρξε και υπάρχει ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες. Από την άλλη, όμως τόνισε ότι επιθυμεί να παραμείνει στη Χέρτα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Bild ο Βέλγος επιθετικός τόνισε πως έχει προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας, της Ιταλίας, του Βελγίου και τον Ολυμπιακό, αλλά δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το κλαμπ του Βερολίνου.

«Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός με θέλει. Υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον από Βέλγιο, Ισπανία και Ιταλία. Όμως η προσοχή μου είναι 100% στη Χέρτα. Νιώθω πολύ άνετα με τον νέο προπονητή και τον Φρέντι Μπόμπιτς. Φυσικά και θέλω να μείνω. Η Χέρτα είναι τώρα το σπίτι μου. Έχουμε καταπληκτικούς φιλάθλους και ένα πολύ όμορφο. Κουβαλάω μέσα μου πολύ καλές αναμνήσεις και θέλω να τις ζήσω ξανά. Και ο προπονητής θέλει να μείνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.