Γουέστ Χαμ: Δυνατή μεταγραφή με Σκαμάκα

Η Γουέστ Χαμ ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζιανλούκα Σκαμάκα από την Σασουόλο για πάνω από 30 εκατομμύρια λίρες. 

Γουέστ Χαμ: Δυνατή μεταγραφή με Σκαμάκα

Η Γουέστ Χαμ επιβεβαίωσε την απόκτηση του επιθετικού της Σασουόλο, Τζιανλούκα Σκαμάκα, με πενταετές συμβόλαιο, με οψιόν για άλλη μια σεζόν.

Ο Σκαμάκα είχε πετάξει στο Λονδίνο την Δευτέρα το απόγευμα πριν από τις ιατρικές εξετάσεις και ο 23χρονος έχει πλέον ολοκληρώσει μια μετακίνηση 30,5 εκατομμυρίων λιρών.

Θεωρείται ότι η συμφωνία περιλαμβάνει έως και 5 εκατομμύρια £ σε μπόνους, ενώ ο ιταλικός σύλλογος θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης 10%.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στην Γουέστ Χαμ», είπε ο Σκαμάκα. «Περίμενα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή – ήταν όνειρο να παίξω στην Premier League.

Αισθάνομαι ότι η Γουέστ Χαμ είναι η τέλεια ομάδα για μένα. Έδειξαν ότι με ήθελαν πραγματικά και όταν μίλησα με τον διευθυντή υπήρξε άμεση κατανόηση.

Ανυπομονώ να παίξω και να δείξω στους οπαδούς τι μπορώ να κάνω με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ – ελπίζω να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον».

Ο Σκαμάκα, ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το νούμερ 7 στην Γουέστ Χαμ, σημείωσε 16 γκολ σε 36 εμφανίσεις στη Serie A την περασμένη σεζόν. Έκανε επίσης το ντεμπούτο του με την Ιταλία.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες ήταν πρόθυμος να προσελκύσει έναν επιθετικό σε αυτό το παράθυρο και η αναζήτηση για επιθετικές ενισχύσεις εντάθηκε αφού ο Τζέσι Λίνγκαρντ επέλεξε να ενταχθεί στη Νότιγχαμ Φόρεστ αντί να επιστρέψει στο ανατολικό Λονδίνο.

«Προσπαθούσαμε να προσθέσουμε περισσότερη δύναμη στις επιθετικές μας επιλογές για λίγο, οπότε είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τον Τζιανλούκα», πρόσθεσε ο Μόγιες.

«Συστήνεται πολύ καλά – και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του.

Είναι ένας νεαρός σέντερ φορ με ένα πραγματικά λαμπρό μέλλον μπροστά του».

Προϊόν της ακαδημίας της Ρόμα, ο Σκαμάκα εντάχθηκε στην Αϊντχόφεν το 2015, προχωρώντας στις ομάδες της νεολαίας, πριν υπογράψει για τη Σασουόλο το 2017.