Γιουνάιτεντ: Βάζει τον Φέργκιουσον να πείσει τον Ρονάλντο για να μείνει

Τη βοήθεια του σερ Άλεξ Φέργκιουσον ζήτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παραμείνει στην ομάδα.

Γιουνάιτεντ: Βάζει τον Φέργκιουσον να πείσει τον Ρονάλντο για να μείνει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην Αγγλία με σκοπό να ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση του της Γιουνάιτεντ σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Μέχρι στιγμής φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση από την πλευρά του παίκτη να αποχωρήσει όμως στη Γιουνάιτεντ θέλουν να τον μεταπείσουν. Για το λόγο αυτό «επιστρατεύτηκε» ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο άνθρωπος δηλαδή που «ανακάλυψε» τον Κριστιάνο και λέγεται πως έπαιξε κομβικό ρόλο στη μεταγραφή του πέρσι.

Ο προπονητής θρύλος του αγγλικού συλλόγου ήταν αυτός που έφερε τον CR7 στην ομάδα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2003 και υπό τη δική του καθοδήγηση εκείνος εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

Κατά αυτόν τον τρόπο στο ίδιο τραπέζι των συζητήσεων θα καθίσουν τόσο ο προπονητής της ομάδας Έρικ τεν Χαγκ, όσο ο εκπρόσωπος του Πορτογάλλου σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντεζ, αλλά και ο σερ Άλεξ, με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να ελπίζει σε ανατροπή των δεδομένων.