Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φτάνει στο Κάρινγκτον για συνομιλίες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κάρινγκτον με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, για να συζητήσουν το μέλλον του στον σύλλογο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φτάνει στο Κάρινγκτον για συνομιλίες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ταξίδεψε επίσης στο συγκρότημα το πρωί της Τρίτης. Ο Φέργκιουσον έφτασε ταυτόχρονα με τον πρώην παίκτη του Ρονάλντο.

Ο 37χρονος Ρονάλντο, ταξίδευε πίσω στην Αγγλία τη Δευτέρα για να συζητήσει με τον σύλλογο. Νωρίτερα είχε ενημερώσει την Γιουνάιτεντ για τις προθέσεις του να φύγει αυτό το καλοκαίρι, εάν ερχόταν η κατάλληλη προσφορά.

Ο Ρονάλντο δεν έχει ακόμη εργαστεί υπό τον νέο προπονητή Έρικ τεν Χαγκ, καθώς έχασε την περιοδεία της Γιουνάιτεντ στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Η Γιουνάιτεντ συνεχίζει να επιμένει ότι ο Ρονάλντο δεν είναι προς πώληση και θα είναι σημαντικό μέλος της ομάδας ενόψει της σεζόν 2022-23.

Δεν είναι σαφές σε αυτή τη φάση εάν θα προπονηθεί με τη Γιουνάιτεντ την Τρίτη, αλλά αναμένεται να έχει κατιδίαν διάλογο με τον Τεν Χαγκ τις επόμενες ημέρες.

Η επιστροφή του θεωρείται από την ομάδα του Old Trafford ως θετικό σημάδι.

Πηγές γύρω από το θέμα αναφέρουν ότι είναι όλο και πιο πιθανό ο Ρονάλντο να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη σαφήνειας για την κατάσταση.

Ο συνιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, για να συζητήσουν την κατάσταση και την ιδέα του επιθετικού να μετακομίσει στο Stamford Bridge. Η ομάδα του δυτικού Λονδίνου απέκλεισε έκτοτε το ενδεχόμενο να πάρει τον Ρονάλντο.

Ο Τεν Χαγκ ρωτήθηκε σε πολλές περιπτώσεις εάν θα μπορούσε να ενημερώσει για το μέλλον του Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Γιουνάιτεντ πριν από τη σεζόν, αλλά τόνισε ότι η κατάσταση δεν είχε αλλάξει και ότι δεν ήταν προς πώληση.

Ο Ρονάλντο έχει 12 μήνες ακόμα στο συμβόλαιο που υπέγραψε όταν επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ από τη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι. Υπάρχει επίσης μια οψιόν για ένα ακόμη έτος που ο Τεν Χαγκ πιστεύει ότι θα μπορούσε να ασκηθεί.

Ο Τεν Χαγκ, μιλώντας στη Μελβούρνη στις 18 Ιουλίου, είπε: «Είμαι καλά ενημερωμένος, έχει επίσης μια οψιόν (για έναν ακόμη χρόνο).

Ναι (θα μπορούσε να μείνει πέρα ​​από αυτή τη σεζόν), αλλά για να είμαι ειλικρινής, φυσικά, έχω υπογράψει εδώ για τρία χρόνια, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι επίσης βραχυπρόθεσμα. Πρέπει να κερδίσουμε από την αρχή. Οπότε δεν κοιτάζω τόσο μπροστά.

Έχω μια στρατηγική, είναι μια διαδικασία, χρειάζεται χρόνο, αλλά στο τέλος, πρέπει να βεβαιωθούμε από την αρχή ότι θα υπάρχει μια νικήτρια ομάδα».

Ο Ρονάλντο σημείωσε 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας ως πρώτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ, αλλά δεν μπόρεσε να την βοηθήσει να προκριθεί στο Champions League.

Η έλλειψη ποδοσφαίρου Champions League την ερχόμενη σεζόν και η αποφασιστικότητα να αγωνιστεί για τρόπαια, πιστεύεται ότι είναι μέρος του συλλογισμού πίσω από την επιθυμία του να φύγει.

Ο 37χρονος επιθετικός θέλει η Γιουνάιτεντ να είναι ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο και λέγεται ότι η ίδια θέλει να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες του ενισχύοντας την ομάδα.

Η Γιουνάιτεντ έχει κάνει δύο μεταγραφές μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι με τους Ταιρέλ Μαλάσια και Κρίστιαν Έρικσεν να εντάσσονται στον σύλλογο. Ο Λισάντρο Μαρτίνεθ συμφώνησε επίσης να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ από τον Άγιαξ.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ ανοίγει τη νέα σεζόν της Premier League εντός έδρας με την Μπράιτον στις 7 Αυγούστου.