Τοντ Μπόελι: Ο πρόεδρος της Τσέλσι θα παραθέσει δείπνο σε άλλους παράγοντες της Premier League

Ο νέος συνιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, διοργάνωσε ένα άτυπο δείπνο με τους ομολόγους του στην Premier League.

Τοντ Μπόελι: Ο πρόεδρος της Τσέλσι θα παραθέσει δείπνο σε άλλους παράγοντες της Premier League

Στελέχη από τους 20 κορυφαίους συλλόγους θα συγκεντρωθούν στο Λονδίνο την Τρίτη (26/7) για την τελευταία συνεδρίαση των μετόχων, με την εκδήλωση του Τοντ Μπόελι να ακολουθεί εκείνο το βράδυ.

Δεν μπορούν να παραστούν όλοι όσοι προσκλήθηκαν από τον Αμερικανό επιχειρηματία, αλλά η χειρονομία λέγεται ότι έτυχε θετικής υποδοχής από το σύνολο.

Ο Τοντ Μπόελι ολοκλήρωσε την εξαγορά της Τσέλσι μαζί με την Clearlake Capital στα τέλη Μαΐου και ξεκινά το πρώτο του καλοκαίρι ως επικεφαλής στο Σταμφορντ Μπριτζ. Είναι επίσης συνιδιοκτήτης της ομάδας μπέιζμπολ LA Dodgers.

Από τότε που έφτασε, ο Μπόελι έχει επιβλέψει έναν αριθμό αλλαγών σε επίπεδο συμβουλίου. Τα μακροχρόνια στελέχη Bruce Buck και Marina Granovskaia είναι μεταξύ των αποχωρήσεων, μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο Πετρ Τσεχ.

Λειτουργώντας ως πρόεδρος και προσωρινός αθλητικός διευθυντής, ο Μπόελι ηγείται των διαπραγματεύσεων της Τσέλσι στη μεταγραφική περίοδο - αν και ο σύλλογος σκοπεύει να διορίσει "έναν αντικαταστάτη πλήρους απασχόλησης" για την Granovskaia, η οποία προηγουμένως ήταν επικεφαλής της δραστηριότητας μεταγραφών.

Η Τσέλσι έχασε 4-0 από την Άρσεναλ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι προετοιμασίας της, με τον προπονητή Τόμας Τούχελ να προειδοποιεί μετά τον αγώνα ότι είχε κάνει «επείγουσα έκκληση για ποιοτικούς παίκτες» και ότι η ομάδα δεν ήταν ακόμη έτοιμη.