Λίνγκαρντ: «Οι Βαγγέλης και Μιλτιάδης Μαρινάκης έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην απόφασή μου»

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ τόνισε πως η επιρροή των Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη ήταν καταλυτική στην απόφασή του να υπογράψει στην Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ υπογράμμισε ότι στοχεύει σε μια θέση στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Λίνγκαρντ: «Οι Βαγγέλης και Μιλτιάδης Μαρινάκης έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην απόφασή μου»

Ο Λίνγκαρντ εντάχθηκε στους νεοφώτιστους της Premier League με συμβόλαιο ενός έτους μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως ελεύθερος.

Ο 29χρονος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Αγγλίας μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και παρόλο που δεν πήρε το χρίσμα για την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το Euro 2020, δεν έχει χάσει τις ελπίδες του να επιστρέψει στα σχέδια του Άγγλου τεχνικού για το Κατάρ αυτό το χειμώνα.

Ερωτηθείς για τους στόχους του μετά την ένταξή του στην Νότιγχαμ Φόρεστ, είπε: «Μου αρέσει να τους κρατάω κοντά στο στήθος μου, αλλά προφανώς ο στόχος να επιστρέψω στην Εθνική είναι μεγάλος καθώς πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι στόχοι της ομάδας και πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα αυτή τη σεζόν».

O ρόλος Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη στην μεταγραφή του Λίνγκαρντ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στον ανταγωνισμό από την Έβερτον και τη Νιούκαστλ για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Λίνγκαρντ και αποκάλυψε ότι η «επιθετική» προσέγγιση των ιδιοκτητών των συλλόγων να «του δείξουν αγάπη» ήταν που καθόρισε την απόφασή του.

Με την επιρροή του ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη και του γιου του Μιλτιάδη - που δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον Λίνγκαρντ κατά την άφιξή του - ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε: «Έπαιξαν τεράστιο ρόλο.

Μου έδειξαν αγάπη, ήταν πολύ επιθετικοί με την προσέγγισή τους. Το αγαπάς αυτό, θέλεις να δεις αυτή την αγάπη και μου πόσο ήθελαν να έρθω στο κλαμπ».

Ο Λίνγκαρντ θα συνδεθεί με τον πρώην συμπαίκτη του στο Όλντ Τράφορντ, Ντιν Χέντερσον στο City Ground και παραδέχτηκε ότι ο δανεικός τερματοφύλακας είχε μιλήσει για τους νέους του εργοδότες.

«Μίλησα με τον Ντιν αρκετά», πρόσθεσε ο Λίνγκαρντ.

«Είπε ότι ο προπονητής ήταν ο κορυφαίος και ότι ο σύλλογος είχε πολύ καλό στήσιμο. Νιώθω καλά. Θα φέρω ενθουσιασμό. Όταν παίζω κανονικό ποδόσφαιρο, τότε θα δείτε τα καλύτερα από τον Τζέσι Λίνγκαρντ».