Τούχελ: «Είμαι ενοχλημένος με την Μπαρτσελόνα»

Τον εκνευρισμό του προπονητή της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, έχει προκαλέσει η πίεση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

Τούχελ: «Είμαι ενοχλημένος με την Μπαρτσελόνα»

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, παραδέχτηκε τον εκνευρισμό του για τη στάση της Μπαρτσελόνα στην περίπτωση του Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

Ο τελευταίος έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με τους «μπλε», ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για να εντάξουν τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό τους.

«Ίσως είμαι λίγο ενοχλημένος. Δεν είμαι σίγουρος για το αν θέλω να δώσω στον Αθπιλικουέτα αυτό που θέλει. Σε ένα σημείο το θέμα είναι και τι θέλουμε εμείς. Έκανα μια σύγκριση σχετικά με το πόσο παλέψαμε εμείς για να πάρουμε τον Κουλιμπαλί, ο οποίος είναι διεθνής και περίπου στην ίδια ηλικία με τον Αθπιλικουέτα. Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τη Νάπολι, αλλά κι ο Αθπιλικουέτα είναι διεθνής και αρχηγός στην Τσέλσι.

Τον θεωρώ κάπου στο ίδιο επίπεδο (σ.σ με τον Κουλιμπαλί), αλλά η Μπαρτσελόνα δεν το βλέπει έτσι. Οπότε δεν είναι είμαι σίγουρος για το αν θέλω να του δώσω αυτό που θέλει γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Δεν του αρέσει, αλλά καταλαβαίνει. Είναι δύσκολο για εκείνον διότι το άλλο κλαμπ (σ.σ Μπαρτσελόνα) τον πιέζει συνεχώς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός προπονητής των «μπλε».