Το συγκινητικό αντίο του Μπενσαρκί στη Ζάμαλεκ

Ο Ασράφ Μπενσαρκί οριστικά αποτελεί παρελθόν για τη Ζάμαλεκ με την οποία δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Το συγκινητικό αντίο του Μπενσαρκί στη Ζάμαλεκ

Ο Ασράφ Μπενσαρκί έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές με τον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες εβδομάδες το όνομα του έχει εμπλακεί ξανά με τα μεταγραφικά των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ έχει απασχολήσει τους Πειραιώτες και συνεχίζει να τους απασχολεί, ενώ ο ίδιος αποχαιρέτισε τη Ζάμαλεκ με την οποία δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία κι έτσι αποτελεί παρελθον.

Στη Ζάμαλεκ πήγε το καλοκαίρι του 2019 και σε αυτή την τριετία κατέκτησε τρία τρόπαια. Σε 100 εμφανίσεις πέτυχε με τη φανέλα της 40 γκολ, ενώ μοίρασε 27 ασίστ. Ανέκαθεν, ωστόσο υπήρχε μία αμφιβολία για το μέλλον του, διότι θεωρούσαν σχεδόν σίγουρο ότι ο παίκτης θα έφευγε για την Ευρώπη.

«Ευχαριστώ το διοικητικό συμβούλιο, τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς και όλους όσοι συνεργάστηκα μαζί τους. Ήρθε η στιγμή που δεν περίμενα ποτέ και μπορώ να πω ότι πάντα με στηρίζατε σε καλές και κακές στιγμές. Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν γεμάτα τίτλους και δεν ένιωσα ποτέ ξένος. Αυτή είναι όμως η ζωή και θέλω να πω αντίο στη Ζάμαλεκ», έγραψε ο Μπενσαρκί που πλέον είναι ελεύθερος.