Σαλερνιτάνα: "Χρυσώνει" την Μπράιτον για τον Μοπέ

Η Σαλερνιτάνα έχει καταθέσει πρόταση ύψους 17,6 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπράιτον για την απόκτηση του Νιλ Μοπέ

Σαλερνιτάνα: "Χρυσώνει" την Μπράιτον για τον Μοπέ

Η Μπράιτον Χοβ Άλμπιον εξετάζει μια προσφορά από τη Σαλερνιτάνα της Serie A για τον Γάλλο επιθετικό Νιλ Μοπέ. Σύμφωνα με ιταλικές πηγές η προσφορά αξίζει περίπου 15 εκατομμύρια λίρες (17,6 εκατομμύρια ευρώ).

Αυτό θα αντιπροσώπευε ένα μικρό κέρδος για τον Μοπέ, ο οποίος αγοράστηκε από την Μπρέντφορντ πριν από τρία χρόνια για 14 εκατομμύρια λίρες.

Ο 25χρονος, που λήγει το συμβόλαιό του το επόμενο καλοκαίρι, ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μπράιτον σε κάθε μία από τις τρεις τελευταίες σεζόν στην Premier League.

Σκόραρε δέκα γκολ στην πρεμιέρα του στο Amex Stadium το 2019-20, οκτώ το 2020-21 και οκτώ ξανά την περασμένη σεζόν.

Ωστόσο, ο χρόνος παιχνιδιού του Νιλ Μοπέ θα μπορούσε να είναι πιο περιορισμένος στην προσεχή σεζόν, αφού η Μπράιτον υπέγραψε τον παραγωγικό Γερμανό επιθετικό Ντενιζ Ουνταβ τον Ιανουάριο από τη Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, τη βελγική ομάδα που επίσης ανήκει στον πρόεδρο των γλάρων, Τόνι Μπλουμ.

Ο Ούνταβ, ο οποίος δόθηκε κατευθείαν δανεικός πίσω στην βελγική ομάδα για το υπόλοιπο της περασμένης σεζόν και σημείωσε άλλα οκτώ γκολ σε 12 αγώνες, αναμένεται να είναι μπροστά από τον Νιλ Μοπέ στη σειρά για την ομάδα του Γκράχαμ Πότερ.

Ο προπονητής έχει επίσης ως επιλογές τον Ντάνι Γουέλμπεκ και τον Λεάντρο Τροσάρντ, καθώς και μερικούς νεότερους παίκτες για να διαλέξει, συμπεριλαμβανομένου του 19χρονου καλοκαιρινού μεταγραφικού Χούλιο Ενσίζο και του έφηβου από τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, Έβαν Φέργκιουνσον.