Μάντσεστερ Σίτι: «Πόρτα» από την Μπράιτον για Κουκουρέγια

Η Μπράιτον απέρριψε την πρόταση 30 εκατομμυρίων λιρών για τον Κουκουρέγια από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αναμένεται να επιτρέψει με νέα, βελτιωμένη προσφορά.

Μάντσεστερ Σίτι: «Πόρτα» από την Μπράιτον για Κουκουρέγια

Η Μάντσεστερ Σίτι είδε την προσφορά της για τον μπακ Μαρκ Κουκουρέγια να απορρίπτεται από την Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν αφού Σίτι και Άρσεναλ κατέληξαν σε συμφωνία για τον Ολεξάντρ Ζιντσένκο.

Η Σίτι φέρεται να έχει υποβάλει μια πρώτη προσφορά ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών, το ποσό που πρόκειται να λάβει για τον Ουκρανό διεθνή, αλλά αυτό απορρίφθηκε από την Μπράιτον.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στα αρχικά στάδια και αναμένεται να γίνουν περισσότερες συνομιλίες τις επόμενες ημέρες.

Η Σίτι φαίνεται ότι είναι πρόθυμη να αυξήσει την αρχική της πρόταση, αλλά θα αποχωρήσει εάν η Μπράιτον δεν μειώσει τις αξιώσεις της, των 50 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Κουκουρέγια έπαιξε 38 παιχνίδια σε μια εντυπωσιακή πρώτη σεζόν στην Μπράιτον, σημειώνοντας ένα γκολ και δύο ασίστ.

Η Μπράιτον αξιολογεί τον Κουκουρέγια ως έναν από τους καλύτερους παίκτες της και δεν βιάζεται να πουλήσει τον Ισπανό, αν και ο ιδιοκτήτης της, Τόνι Μπλουμ, είπε πρόσφατα ότι ο σύλλογος δεν θα σταθεί απαραίτητα εμπόδιο σε περίπτωση που λάβει μια ικανοποιητική προσφορά. Η Μπράιτον φαίνεται ότι είχε ενημερωθεί τον Μάιο ότι η Σίτι θα στόχευε τον Κουκουρέγια.

Οι προσωπικοί όροι με τον ποδοσφαιριστή και την Μάντσεστερ Σίτι δεν αναμένεται να δημιουργήσουν πρόβλημα, με τον 23χρονο να έλκεται από την προοπτική να ενταχθεί στους πρωταθλητές της Premier League.

Η Σίτι έχει ξοδέψει πολλά για μπακ στο παρελθόν, επενδύοντας 105 εκατομμύρια £ στους Κάιλ Γουόκερ και Ζοάο Κανσέλο, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι πρόκειται για διαφορετική περίπτωση, καθώς ο Κουκουρέγια δεν έχει ακόμη την ίδια εμπειρία στην κορυφαία κατηγορία ή διεθνές ρεκόρ.