Επίσημα στη Μπάγερν ο Ντε Λιχτ

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε και επίσημα τη απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ από τη Γιουβέντους. Συμβόλαιο ως το 2027 υπέγραψε ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός.

Επίσημα στη Μπάγερν ο Ντε Λιχτ

Παίκτης της Μπάγερν είναι πλέον και επίσημα ο Ματάις Ντε Λιχτ.

Έπειτα από τη συμφωνία των Βαυαρών με τη Γιουβέντους για το κόστος της μεταγραφής, ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός μετέβη στη Γερμανία, όπου πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2027.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας δαπάνησαν για τον διεθνή άσο το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ συμφώνησαν με τους «μπιανκονέρι» και για άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ με την μορφή μπόνους.

Ο Ντε Λιχτ μετακόμισε στη Γιουβέντους από τον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2019, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέγραψε στον σύλλογο του Τορίνο 3 γκολ και μία ασίστ σε 42 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.


«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι παίκτης αυτού του μεγάλου συλλόγου. Η Μπάγερν είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στη Γερμανία, ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Ένιωσα τη γνήσια εκτίμηση από τη διοίκηση, τον προπονητή και το διοικητικό συμβούλιο από την αρχή, κάτι που με έπεισε. Επιπλέον, η Μπάγερν είναι ένας λαμπρός σύλλογος με μεγάλους στόχους. Είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα γίνομαι μέρος της ιστορίας της Μπάγερν», είπε στις πρώτες του δηλώσεις.