Βιγιαρεάλ: Προφορική συμφωνία με τον Καβάνι!

Ο Έντινσον Καβάνι ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Βιγιαρεάλ που μοιάζει να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Βιγιαρεάλ: Προφορική συμφωνία με τον Καβάνι!

Πιο κοντά από ποτέ στην εύρεση της επόμενης εργοδότριας του είναι ο Έντινσον Καβάνι μετά την αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τους «κόκκινους διαβόλους» και βρίσκεται πολύ κοντά στο να ενταχθεί στο ...πλήρωμα του «κίτρινου υποβρυχίου» της Βιγιαρεάλ.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, ο 35χρονος σέντερ φορ έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με το κίτρινο υποβρύχιο για διετές συμβόλαιο.

Η γνωριμία του Καβάνι με τον Ουνάι Εμέρι, προπονητή της Βιγιαρεάλ, κάνει πιο εύκολη την πιθανή μετακίνησή του στον σύλλογο.

Για να ολοκληρωθεί και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ωστόσο, η ισπανική ομάδα πρέπει να πουλήσει τον 28χρονο Πάκο Αλκάθερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, με τη Θέλτα να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Αν γίνει αυτό, ο δρόμος για τον Ουρουγουανό είναι ανοιχτός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έντινσον Καβάνι βρισκόταν στη Γιουνάιτεντ από το 2020 και την περσινή σεζόν είχε 20 εμφανίσεις, με απολογισμό δύο γκολ και μία ασίστ.