Ρόμα: Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στη Ρόμα, η οποία είναι έτοιμη να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του.

Ρόμα: Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Ντιμπάλα

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η υπόθεση της μετακίνησης του Πάουλο Ντιμπάλα στη Ρόμα. Ο Αργεντινός επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στους «τζιαλορόσι» και πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Όλα πήγαν καλά», είπε ο Ντιμπάλα μετά τις εξετάσεις του.

Ο διεθνής άσος έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους και παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε συμφωνήσει με την Ίντερ για συμβόλαιο συνεργασίας, τελικά η μετακίνησή του στους «νερατζούρι» δεν ολοκληρώθηκε μιας και η ομάδα του Μιλάνου αποφάσισε τελικά να ενισχύσει την επίθεσή της με τον Ρομέλου Λουκάκου.

Παρά το ενδιαφέρον και της Νάπολι, η Ρόμα ήταν τελικά αυτή που ήρθε σε συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2025 με τον παίκτη, ο οποίος μετέβη άμεσα στην Πορτογαλία, εκεί όπου βρίσκεται η αποστολή των «Ρωμαίων» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.