Λίβερπουλ: Στην Ρέιντζερς με 4 εκατομμύρια ευρώ ο Μπέν Ντέιβις

Η Ρέιντζερς συμφώνησε με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του αμυντικού Μπέν Ντέιβις αντί 4 εκατομμυρίων λιρών.

Λίβερπουλ: Στην Ρέιντζερς με 4 εκατομμύρια ευρώ ο Μπέν Ντέιβις

Ο 26χρονος είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων της Championship, συμπεριλαμβανομένων των Μπλάκμπερν Ρόβερς και Στόουκ Σίτι, αλλά τελικά αποφάσισε να μετακομίσει στη Ρέιντζερς.

Ο πρώην σύλλογος του, Πρέστον Νορθ Εντ, θα δικαιούται ένα μέρος της αμοιβής, καθώς διαπραγματεύτηκε μια ρήτρα πώλησης 20 τοις εκατό όταν πουλήθηκε στη Λίβερπουλ.

Ο Ντέιβις έμεινε πίσω όταν η Λίβερπουλ ξεκίνησε μια περιοδεία στην Ασία για να μπορέσει να τακτοποιήσει το μέλλον του.

Έφθασε στη Λίβερπουλ από την Πρέστον έναντι αρχικής αμοιβής 500.000 λιρών στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου το 2021, όταν ο Γιούργκεν Κλοπ αντιμετώπιζε κάτι σαν αμυντική κρίση τραυματισμών.

Αλλά ο Ντέιβις δεν έκανε ούτε μία αγωνιστική εμφάνιση για τον σύλλογο, καθώς ο Κλοπ επέλεξε να χρησιμοποιήσει τους νεαρούς Νατ Φίλιπς και Ρις Γουίλιαμς.

Ο Ντέιβις δόθηκε δανεικός στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τη σεζόν 2021-22, κάνοντας 23 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα.

Η Ρέιντζερς κινήθηκε γρήγορα για να ενισχύσει την άμυνά της αφού ο Κάλβιν Μπάσεϊ είχε επιλέξει να μετακομίσει στον Άγιαξ, με μια μετακόμιση που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Λέον Μπάλογκαν άφησε τον σύλλογο μετά τη λήξη του συμβολαίου του και ο Φίλιπ Χελάντερ υπέστη νέο τραυματισμό, αφήνοντας τον Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχοστ να χρειάζεται να ενισχύσει την άμυνά του.