Τότεναμ: Δεν ανησυχεί από τις φήμες για το μέλλον του ο Σάντσες

Ο Ντάβινσον Σάντσες είπε ότι υπάρχουν εικασίες για το μέλλον του "κάθε καλοκαίρι" από τότε που υπέγραψε στην Τότεναμ - και επαίνεσε τις μεταγραφές του συλλόγου καθώς αυξάνει τον ανταγωνισμό στην ομάδα.

Τότεναμ: Δεν ανησυχεί από τις φήμες για το μέλλον του ο Σάντσες

Ο 26χρονος Ντάβινσον Σάντσες μετακόμισε στην Τότεναμ από τον Άγιαξ το 2017 έναντι 42 εκατομμυρίων λιρών, για να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή του συλλόγου.

Έπαιξε πάνω από 30 αγώνες στην Premier League στην πρώτη του χρονιά στο βόρειο Λονδίνο, αλλά έκτοτε χρησιμοποιείται περισσότερο ως αναπληρωματική επιλογή, ξεκινώντας μόλις 17 αγώνες στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Η Τότεναμ πρόσθεσε αυτό το καλοκαίρι τον αμυντικό Κλεμάν Λενγκλέ στην ομάδα της ως δανεικό από την Μπαρτσελόνα, αλλά ο Σάντσες είπε ότι ο ανταγωνισμός για θέσεις είναι καλός.

Όταν ρωτήθηκε για φήμες που τον συνδέουν με άλλους συλλόγους, ο Σάντσες είπε: «Κάθε καλοκαίρι ήταν το ίδιο. Αυτή είναι η έκτη σεζόν μου εδώ.

«Φυσικά, εστιάζουμε στην ομάδα και στο τι σημαίνει η σεζόν για αυτόν τον σύλλογο. Και, φυσικά, υπάρχουν πάντα δυνατότητες, αλλά η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και πρέπει να είσαι μέρος του αν θέλεις να ανταγωνιστείς τους καλύτερους παίκτες».

Για τις μεταγραφές της Τότεναμ το καλοκαίρι, πρόσθεσε: «Το επίπεδο της ομάδας σίγουρα θα αυξηθεί.

Ο ανταγωνισμός, η πρόκληση με τους συμπαίκτες μου αυξάνει πάντα τον υγιή ανταγωνισμό στην ομάδα.

Το ψάχνουμε αυτό, όχι μόνο στη θέση μου, αλλά έχουμε τουλάχιστον δύο παίκτες για κάθε θέση, κάτι που είναι καλό».

Ο Σάντσες εξήρε επίσης τον προπονητή Αντόνιο Κόντε.

Ο Κόντε είναι ο τέταρτος μόνιμος προπονητής στον οποίο αγωνίστηκε ο Σάντσες κατά τη διάρκεια των έξι χρόνων του στο βόρειο Λονδίνο και είναι ο πρώτος μετά τον Μαουρίσιο Ποκετίνο που οδήγησε τον σύλλογο πίσω στο Champions League.

«Ως παίκτες ήμασταν έτοιμοι από τότε που ήρθε ο προπονητής», είπε ο Σάντσες.

«Φέρνει άλλη νοοτροπία και φιλοσοφία. Ως παίκτες πέρυσι προσπαθούσαμε να βάλουμε στο γήπεδο αυτό που θέλει.

Θέλουμε να βελτιώσουμε όσα πολλά μπορούμε και να προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για το Champions League. Είναι ένας διαγωνισμός στον οποίο όλοι θέλουν να συμμετέχουν».