Βράνκεν: «Θα υπάρξουν συνέπειες για την ήττα από την ΑΕΚ»

Έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της Γκενκ, Γάουτερ Βράνκεν, μετά και την ήττα στο φιλικό από την ΑΕΚ (0-2).

Βράνκεν: «Θα υπάρξουν συνέπειες για την ήττα από την ΑΕΚ»

Πυρ και μανία με τους ποδοσφαιριστές του ήταν ο προπονητής της Γκενκ, Γάουτερ Βράνκεν, για την ήττα με 2-0 στο Βέλγιο από την ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Ο σύλλογος, που είχε ήδη δώσει τέσσερα φιλικά ματς πριν τον αγώνα με την «Ένωση», ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του όμως κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» δεν ήταν αυτή που περίμενε ο Βράνκεν.

«Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, αλλά με εκπλήσσουν δυσάρεστα ορισμένοι παίκτες. Πριν από το παιχνίδι, νόμιζα ότι θα έπαιζαν μπροστά στους οπαδούς τους, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αλλά δεν είδα τίποτα από αυτά. Θα υπάρξουν συνέπειες για το πρώτο παιχνίδι στο Μπριζ», είπε αρχικά, πριν ρίξει τους τόνους:

«Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που βλέπω στις προπονήσεις. Όλοι δίνουν το 100%. Παίξαμε καλά πριν το ματς με την ΑΕΚ. Κόντρα στη Φόλενταμ για παράδειγμα, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά αλλάξαμε κάποια πράγματα και ήταν πολύ καλύτερα. Κόντρα στην ΑΕΚ ήταν το χειρότερο ματς…».