Φιορεντίνα-Μπέτις 2-2: Πρόκριση στην παράταση για τους Ανδαλουσιάνους

Η Μπέτις μετά το 2-2 με τη Φιορεντίνα στη Φλωρεντία προκρίθηκε στον τελικό του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Φιορεντίνα-Μπέτις 2-2: Πρόκριση στην παράταση για τους Ανδαλουσιάνους

Για πρώτη φορά στην Ιστορία της η Μπέτις προκρίθηκε σε τελικό ευρωπαϊκό διοργάνωσης, αφού απέκλεισε τη Φιορεντίνα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας μετά το 2-2 που διαμορφώθηκε στην παράταση και με συνολικό σκορ 4-3 πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί στο Βρότσλαβ της Πολωνίας. Η Φιορεντίνα δεν κατάφερε να πάει για 3η διαδοχική σεζόν στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας άνοιξε το σκορ στο 30’ με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Άντονι. Οι «βιόλα» έβγαλα αντίδραση, ωστόσο και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ χάρη σε δύο κεφαλιές από κόρνερ του Γκόζενς στο 34’ και στο 42’.

Οι «βερδιμπλάνκος» είχαν διπλή ευκαιρία στο 89’ για να ισοφαρίσουν, αλλά ο Ντε Χέα σταμάτησε τόσο τον Άντονι όσο και τον Εζαλζουλί.

Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση για να λύσουν εκεί τις διαφορές τους. Στο 98’ ο Άντονι έκανε ωραίο γύρισμα στον Εζαλζουλί και εκείνος εκτέλεσε από κοντά για το 2-2 που έμεινε μέχρι το φινάλε και χάρισε την πρόκριση στην Μπέτις.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110