Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Άγιαξ για τον Λισάντρο Μαρτίνες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού Λισάντρο Μαρτίνες. Συμβόλαιο ως το 2027 θα υπογράψει ο 24χρονος άσος, με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Άγιαξ για τον Λισάντρο Μαρτίνες

Την τρίτη της μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά τον Μαλάσια και τον Κρίστιαν Έρικσεν, οι «κόκκινοι διάβολοι» προσθέτουν πλέον στο δυναμικό τους και τον Λισάντρο Μαρτίνες.

Ο αγγλικός σύλλογος γνωστοποίησε και επίσημα πως ήρθε σε συμφωνία με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το κόστος της μετακίνησης του παίκτη έφτασε περίπου τα 65 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους.

Ο παίκτης αναμένεται πλέον να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2027, με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης έπαιξε και ο ίδιος ο παίκτης που επέμενε για την αποχώρησή του από τον «Αίαντα» και την μετακίνησή του στην Premier League, ενώ παρά το ενδιαφέρον και της Άρσεναλ για την απόκτησή του, ο ίδιος επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ» και τη Γιουνάιτεντ.