Λιντς: Αισιοδοξία ότι ο Γκρέι έχει αποφύγει μια μεγάλη ζημιά

Ο προπονητής της Λιντς Γιουνάιτεντ, Τζέσι Μαρς, κατεύνασε τους φόβους για σοβαρό τραυματισμό του Άρτσι Γκρέι, μετά την αποχώρηση του νεαρού με φορείο κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα με την Άστον Βίλα.

Λιντς: Αισιοδοξία ότι ο Γκρέι έχει αποφύγει μια μεγάλη ζημιά

Ο Γκρέι, 16 ετών, χρειάστηκε ένα στήριγμα στο πόδι και έφυγε από το γήπεδο με εμφανή πόνο μετά από ένα τάκλιν στον τον αστράγαλο από τον μέσο της Βίλα, Τζον ΜακΓκίν.

Το φάουλ ήταν ένα από τα πολλά βαριά χτυπήματα σε μια συνάντηση γεμάτη ένταση μεταξύ των ομάδων της Premier League στην Αυστραλία σήμερα το πρωί, έναν αγώνα που κέρδισε η Βίλα με 1-0.

Ο Γκρέι, ο εγγονός του πρώην παίκτη της Λιντς, Φρανκ, έχει γίνει πρωτοσέλιδο με την ταχεία ανάδυσή του από την ακαδημία του συλλόγου τους τελευταίους 12 μήνες, κερδίζοντας μια θέση στην καλοκαιρινή περιοδεία.

Θα υποβληθεί σε πλήρεις εξετάσεις για τον τραυματισμό του για να διαπιστωθεί η σοβαρότητά του, αλλά η ιατρική ομάδα της Λιντς φαίνεται αισιόδοξη ότι ο μέσος απέφυγε το σπάσιμο του οστού.

«Ελπίζουμε ότι δεν είναι πολύ κακό», είπε ο Μαρς, σύμφωνα με το Leeds Live. «Αρχικά πονούσε, αλλά ελπίζουμε ότι τίποτα δεν έχει σπάσει. Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για διάστρεμμα αστραγάλου και θα δούμε τη σοβαρότητά του τις επόμενες δύο μέρες».

Η ήττα της Λιντς στο Suncorp Stadium στο Κουίνσλαντ ήταν η πρώτη της το καλοκαίρι, μετά από τη νίκη με 4-0 επί της Μπλάκπουλ και τη νίκη με 2-1 επί της Μπρίσμπεϊν Ρόαρ.

Η ομάδα του Μαρς θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στην Αυστραλία εναντίον της Κρίσταλ Πάλας στο Περθ το επόμενο Σαββατοκύριακο.