Νότιγχαμ Φόρεστ: Πρόταση για Ταβερνιέ, αρέσει και ο Μανγκαλά

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι με δύο νέα ονόματα, αυτά των Μάρκους Ταβερνιέ και Ορέλ Μανγκαλά, να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πρόταση για Ταβερνιέ, αρέσει και ο Μανγκαλά

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμάζεται όσο καλύτερα μπορεί για την επάνοδό της στην Premier League και σχεδιάζει τις επόμενες μεταγραφικές της κινήσεις. Άλλωστε, αισίως έχουμε φθάσει στα μέσα Ιουλίου και η έναρξη του νέου πρωταθλήματος απέχει μόλις 20 μέρες.

Έτσι, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων λιρών στην Μίντλεσμπρο για την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μέσου, Μάρκους Ταβερνιέ, ο οποίος είχε 5 γκολ και 5 ασίστ σε 48 ματς την περσινή σεζόν.

Την ίδια ώρα, οι Κόκκινοι πιστεύεται πως εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου μέσου της Στουτγκάρδης, Ορέλ Μανγκαλά. Η Γερμανική ομάδα αξιώνει περίπου 10 εκατομμύρια λίρες για να τον παραχωρήσει.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η Φόρεστ θα αποκτήσει κι άλλους παίκτες όπως προανήγγειλε και ο τεχνικός της, Στιβ Κούπερ:

«Φυσικά χρειαζόμαστε περισσότερες προσθήκες παικτών. Οι μεταγραφές έχουν μείνει λίγο πίσω και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα μείνει έτσι για πολύ».