Τοτεναμ: Εντυπωσιασμένος ο Σον από τις μεταγραφές

Ο Χιούνγκ-Μιν Σον επαίνεσε την μεταγραφική πολιτική της Τότεναμ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ως «απίστευτη» και είπε ότι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την άφιξη του Ριτσάρλισον επειδή «ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός».

Τοτεναμ: Εντυπωσιασμένος ο Σον από τις μεταγραφές

Ο Ριτσάρλισον έγινε το δεύτερο πιο ακριβό απόκτημα στην ιστορία της Τότεναμ όταν έφτασε από την Έβερτον νωρίτερα αυτό το μήνα.

Αλλά ο Βραζιλιάνος διεθνής θα αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του Αντόνιο Κόντε, με τον Σον να διαπρέπει δίπλα στον Χάρι Κέιν και τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι την περασμένη σεζόν.

Και ο Σον είπε ότι ο ανταγωνισμός για θέσεις θα αυξήσει τα επίπεδα απόδοσης πριν από την επιστροφή της Τότεναμ στο Champions League.

Ο Σον, μιλώντας στην πατρίδα του την Νότια Κορέα μετά από μια φιλική ισοπαλία με τη Σεβίλλη, είπε: «Ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός. Βελτιώνεις τον εαυτό σου αλλά και τους συμπαίκτες σου.

Μπορούμε να κάνουμε ροτέισιον, ή μπορούμε να έχουμε διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου, ή μπορούμε να έχουμε διαφορετικές κινήσεις.

Το να προσθέτεις παίκτες όπως ο Ρίτσι είναι απίστευτο. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, οπότε το απολαμβάνω πραγματικά. Είμαι μαζί του μόνο τέσσερις μέρες, αλλά έχει γίνει πολύ στενός φίλος».

Ο Σον πρόσθεσε επίσης ότι ο Κέιν είναι «ακόμα ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο» και υποστήριξε ότι ο Άγγλος διεθνής θα κάνει ένα καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν από ό,τι πέρυσι.

Ο Νοτιοκορεάτης κυνηγός πρόσθεσε: «Μιλήσαμε για αυτό την περασμένη σεζόν - ο Χάρι δεν σκόραρε στην αρχή της σεζόν, αλλά με πόσα γκολ τελείωσε;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Χάρι θα σκοράρει. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το αν θα πετύχει γκολ γιατί είναι, για μένα, ο καλύτερος συνεργάτης, ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο ακόμα.

Δουλεύει σκληρά, είναι ένας ανιδιοτελής παίκτης».