Η Μπάγερν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα

Με ανακοίνωσή της η Μπάγερν Μονάχου γνωστοποίησε επισήμως τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα. Την Κυριακή (17/7) ο Πολωνός μεταβαίνει στις ΗΠΑ για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς.  

Η Μπάγερν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα

Από το πρωί του Σαββάτου (16/7) αρκετοί παράγοντες της Μπάγερν Μονάχου έχουν μιλήσει για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα, ενώ και ο ίδιος πήγε στην προπόνηση για να αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του. Εκείνο που απέμενε ήταν να ανακοινωθεί και επισήμως από την επίσημη ιστοσελίδα του βαυαρικού συλλόγου ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελικά, με ένα tweet η Μπάγερν γνωστοποίησε τη μεταγραφή του Πολωνού στράικερ στους «μπλαουγκράνα».

Ο Λεβαντόφσκι θα μεταβεί την Κυριακή (17/7) στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται η αποστολή της Μπαρτσελόνα, έτσι ώστε να περάσει από ιατρικά στο Μαϊάμι και εν συνεχεία να υπογράψει.

Δηλώσεις για τη μεταγραφή έκανε ο CEO των Βαυαρών, Όλιβερ Καν:

«Συμφωνήσαμε να αποδεσμεύσουμε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Έχουμε προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, το συμβόλαιο εκκρεμεί ακόμη. Ξέρουμε πολύ καλά για το τι πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ρόμπερτ, αλλά και άλλοι σπουδαίοι παίκτες έχουν φύγει ξανά κατά το παρελθόν από την Μπάγερν, και ακόμη και μετά, η ομάδα δεν διαλύθηκε. Αντίθετα, συχνά συνέχιζε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία».

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρωταθλητών Γερμανίας, ήρθε και η αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα, η οποία επιβεβαίωσε με τη σειρά της τη συμφωνία με τους Βαυαρούς. Όπως ανέφεραν οι «μπλαουγκράνα», πλέον απομένουν τα ιατρικά τεστ του Πολωνού επιθετικού, πριν πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.