Μπάγερν: «Συμφέρουσα για όλους η συμφωνία με Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι»

Ο πρόεδρος της Μπάγερν επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Λεβαντόφσκι και την χαρακτήρισε συμφέρουσα για όλους. Το «ευχαριστώ» του Πολωνού στους Βαυαρούς. 

Μπάγερν: «Συμφέρουσα για όλους η συμφωνία με Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι»

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για την ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν στην Μπαρτσελόνα, με τον πρόεδρο της γερμανικής ομάδας να επιβεβαιώνει ότι υπάρχει οριστική συμφωνία. Απομένουν τα τυπικά για να ταξιδέψει ο Λεβαντόφσκι στις ΗΠΑ και να ενταχθεί στην προετοιμασία των Καταλανών που δυναμώνουν αφάνταστα στη θέση του σέντερ φορ.

Η μετακίνηση θα κοστίσει 45 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα πέντε εκατομμύρια για κάποια μπόνους, ενώ ο Πολωνός στράικερ ήδη ευχαρίστησε την Μπάγερν και τους οπαδούς της και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει για να πει ένα μεγάλο αντίο.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, επιβεβαίωσε πως οι Βαυαροί έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία και πλέον απομένει το τυπικό μέρος της διαδικασίας: «Έχουμε προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα. Είναι καλή και για τις δύο πλευρές. Ο Ρόμπερτ είναι ένας παίκτης που αξίζει πολλά, έχει κερδίσει την ευγνωμοσύνη μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.