ΜακΤόμινεϊ: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα και να πάει ξανά για τρόπαια»

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σκοτ ​​ΜακΤόμινεϊ, πιστεύει ότι η άφιξη του Έρικ τεν Χαγκ θα βοηθήσει τον σύλλογο «να επιστρέψει στην κανονικότητα» και «να ξαναπάει για τρόπαια».

ΜακΤόμινεϊ: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα και να πάει ξανά για τρόπαια»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κερδίσει κανένα τρόπαιο από τη σεζόν 2016-17, όταν κατέκτησε το Community Shield, το EFL Cup και το Europa League υπό τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Έχουν δυσκολευτεί από τότε και την περασμένη σεζόν σημείωσαν την χαμηλότερη συγκομειδή πόντων τους στην Premier League, τερματίζοντας στην έκτη θέση αφού ο Ραλφ Ράνγκνικ αντικατέστησε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στα μέσα της σεζόν.

Ο σύλλογος αποφάσισε τελικά να αντικαταστήσει τον Ράνγκνικ με τον Τεν Χαγκ και ο Σκωτσέζος διεθνής ΜακΤόμινεϊ, ελπίζει ότι ο διορισμός του Ολλανδού θα επαναφέρει την Γιουνάιτεντ σε καλό δρόμο.

Όταν ρωτήθηκε αν η Γιουνάιτεντ θέλει να βελτιώσει την απόδοση της περασμένης σεζόν, είπε: «Ναι, 100 τοις εκατό. Είναι προφανώς δύσκολο να μιλήσουμε για πέρσι.

Δεν ήταν ωραία πέρσι και αυτό πρέπει να είναι το κίνητρο τώρα να επαναφέρουμε την κανονικότητα και προφανώς να πάμε για τρόπαια ξανά υπό τον νέο προπονητή γιατί ξέρω ότι αυτή η ομάδα είναι κάτι παραπάνω από ικανή να το κάνει αυτό».

Ο ΜακΤόμινεϊ πρόσθεσε ότι δεν τον απασχολεί η πιθανή άφιξη του Φρένκι ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα, ο οποίος παίζει επίσης στο κέντρο της μεσαίας γραμμής.

Η Γιουνάιτεντ συμφώνησε να πληρώσει στην Μπαρτσελόνα μια εγγυημένη αμοιβή 75 εκατομμυρίων ευρώ (63 εκατομμύρια £, 75 εκατομμύρια δολάρια) για τον Ντε Γιονγκ, ο οποίος είναι η πρώτη προτεραιότητα του Τεν Χαγκ αυτό το καλοκαίρι.

Είναι κατανοητό ότι η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε επίσης να πληρώσει μπόνους αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ (8,47 εκατομμύρια £, 10 εκατομμύρια δολάρια).

Ο ΜακΤόμινεϊ πρόσθεσε: «Δεν έχω σχόλια για νέους παίκτες που έρχονται.

Θα είναι ίσως τέσσερα, πέντε, έξι άλλα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω ποιος έρχεται ή τι προσωπικό έρχεται. Δεν είναι δουλειά μου να το κάνω αυτό.

Ξέρω ότι όποια παιδιά και να έρθουν, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βεβαιωθούμε ότι θα νιώθουν ευπρόσδεκτοι και προφανώς θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτερη ομάδα, κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν».