Ράσφορντ: «Μεγαλύτερη η αντιπαλότητα με την Λίβερπουλ από ότι με την Σίτι»

Ο Μάρκους Ράσφορντ δήλωσε πως δεν συμπαθεί καμία εκ των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας όμως πως η αντιπαλότητα με την πρώτη σημαίνει πολλά περισσότερα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ράσφορντ: «Μεγαλύτερη η αντιπαλότητα με την Λίβερπουλ από ότι με την Σίτι»

Ο Μάρκους Ράσφορντ ρωτήθηκε ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι με τον Άγγλο επιθετικό να τονίζει πως η αντιπαλότητα με την Κυπελλούχο Αγγλίας σημαίνει περισσότερα:

«Δεν συμπαθώ την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι. Η Λίβερπουλ έχει ιστορία επομένως είναι πιο πικρή (η αίσθηση απέναντι της) αλλά όσον αφορά την Σίτι, δεν τους συμπαθείς αλλά δεν υπάρχει κάποιος τεράστιος λόγος να μην τους συμπαθείς. Αλλά η αντιπαλότητα με την Λίβερπουλ, σημαίνει πολλά περισσότερα».

Ενώ ο 24χρονος μίλησε και για την ιστορική έδρα των «κόκκινων», το Άνφιλντ, λέγοντας:

«Οι οπαδοί τους μπορούν να σου πάρουν το παιχνίδι. Εάν τους αφήσεις μπορούν να σου το πάρουν. Στο πρώτο μου ματς στο Άνφιλντ παραλίγο να αποβληθώ, και δεν είμαι ένας κακόβουλος παίκτης- δεν θα προσπαθούσα να κάνω κακό σε κάποιον επίτηδες».

Ο Ράσφορντ μετρά 13 ματς απέναντι στην Λίβερπουλ με 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες έχοντας προσωπικό απολογισμό 5 γκολ και 1 ασίστ ενώ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι σε 15 παιχνίδια μετρά 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες με 4 γκολ και 1 ασίστ.