Μπερναρντέσκι: Ανακοινώθηκε από την Τορόντο FC

Στην Τορόντο FC θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιταλός διεθνής εξτρέμ Φεντερίκο Μπερναρντέσκι μέχρι το 2026, όπως ανακοίνωσε η ομάδα την Παρασκευή.

Μπερναρντέσκι: Ανακοινώθηκε από την Τορόντο FC

Ο Μπερναρντέσκι πέρασε τις τελευταίες πέντε σεζόν με την Γιουβέντους στην Serie A. Κατέγραψε 12 γκολ και 24 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει τρεις τίτλους Serie A, δύο Coppa Italia και δύο Suppercoppa Italiana.

«Πιστεύουμε ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή, τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Μπιλ Μάνινγκ στην ανακοίνωση. «Ο Φεντερίκο έχει αποδείξει ότι είναι πρωταθλητής και ηγέτης στη Γιουβέντους και στην εθνική Ιταλίας και φέρνει μια κληρονομιά στο Τορόντο που δεν συγκρίνεται με κανέναν».

Ο 28χρονος έχει καταγράψει 38 συμμετοχές και έχει πετύχει έξι γκολ για την εθνική Ιταλίας. Στον περσινό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της ΟΥΕΦΑ, σημείωσε το πέναλτι που κέρδισε το παιχνίδι για να σφραγίσει τη νίκη της Ιταλίας στα πέναλτι επί της Αγγλίας.

Ο Μπερναρντέσκι ενώνεται με τον Ιταλό σταρ επιθετικό Λορέντζο Ινσίνιε, ο οποίος υπέγραψε με το Τορόντο σε μια υπερπαραγωγική συμφωνία νωρίτερα φέτος.