Νότιγχαμ Φόρεστ: Ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται ο Λόλεϊ

Ο Τζο Λόλεϊ ενημερώθηκε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της Νότιγχαμ Φόρεστ για την επιστροφή της στην Premier League και δόθηκε εντολή να προπονηθεί με την δεύτερη ομάδα των "κόκκινων".

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται ο Λόλεϊ

Ο Λόλεϊ, ο κορυφαίος παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ το 2019, υπήρξε βασικός παίκτης για τον σύλλογο και καθιερώθηκε ως δημοφιλής φιγούρα με τους οπαδούς από τότε που υπέγραψε από τη Χάντερσφιλντ τον Ιανουάριο του 2018.

Ωστόσο, ενημερώθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Στιβ Κούπερ καθώς η Νότιγχαμ προετοιμάζεται για την πρώτη της σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας έπειτα από σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα.

Ο Λόλεϊ ξεκίνησε βασικός σε ένα φιλικό προετοιμασίας με την Κόβεντρι Σίτι στην Ισπανία την περασμένη Παρασκευή, αλλά ο 29χρονος δεν προπονείται πλέον με την πρώτη ομάδα της Φόρεστ και υποβιβάστηκε στην Κ23.

Τώρα φαίνεται πιθανό ότι θα αποτελέσει παρελθόν καθώς η Νότιγχαμ Φόρεστ σχεδιάζει για το μέλλον με μια πολύ διαφορετική ομάδα από αυτή που κέρδισε την άνοδο στον τελικό των πλέι οφ της Championship.

Ένα καλοκαίρι ανοικοδόμησης στο City Ground έχει ήδη φέρει επτά νέα αποκτήματα στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα μεταγραφών που οδήγησε τον σύλλογο να ξοδέψει σχεδόν 60 εκατομμύρια λίρες.

Την ίδια στιγμή, ο τερματοφύλακας Μπρις Σάμπα και ο αρχηγός Λιούις Γκράμπαν είναι μεταξύ των παικτών που αποχώρησαν, καθώς και οι πέντε δανεικοί που συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας την περασμένη σεζόν.

Περισσότερες νέες μεταγραφές θα έρθουν τις επόμενες εβδομάδες και αυτό σημαίνει ότι ο Λόλεϊ δεν θα προσθέσει νέες εμφανίσεις στο σύνολο των 170 που έχει μέχρι τώρα για τον σύλλογο.

Ο Λόλεϊ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με τους Littleton και Kidderminster Harriers, σημείωσε 27 γκολ σε αυτό το διάστημα, αλλά ο αριστεροπόδαρος παίκτης χρησιμοποιήθηκε όλο και περισσότερο ως αλλαγή την περασμένη σεζόν. Από τις 30 εμφανίσεις του, μόνο οι 11 ήταν στην βασική ενδεκάδα.

Εκτός από τους αποφοίτους της ακαδημίας του συλλόγου, είναι ο μακροβιότερος παίκτης της Φόρεστ και θα τον θυμούνται με αγάπη από τους υποστηρικτές του συλλόγου, αφού ήταν ένας από τους αγαπημένους τους στην εποχή Μαρινάκη.