Τότεναμ: Περνάει από ιατρικά ο Τζεντ Σπένς

Ο Τζεντ Σπένς είναι ένα βήμα πριν την μετακίνησή του στην Τότεναμ καθώς αυτήν την ώρα υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις ενόψει της μεταγραφής του στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Τότεναμ: Περνάει από ιατρικά ο Τζεντ Σπένς

Ήδη από την Πέμπτη αναφέρθηκε ότι η Τότεναμ ήταν στα πρόθυρα συμφωνίας με την Μίντλεσμπρο για την απόκτηση του 21χρονο μπακ, Τζεντ Σπενς.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του προέδρου της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, του ομολόγου του στη Μίντλεσμπρο, Στιβ Γκίμπσον και του εκπροσώπου του παίκτη, Σκοτ ​​Σμιθ - η σχέση του οποίου και με τους δύο άντρες βοήθησε στην εξομάλυνση της διαδικασίας - πιστεύεται ότι οδήγησαν σε συμφωνία και η μεταγραφή βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσή της.

Ο προπονητής των Σπερς, Αντόνιο Κόντε, εν τω μεταξύ, αρνήθηκε να σχολιάσει την συμφωνία για τον Σπενς όταν ήταν στη Νότια Κορέα την Παρασκευή.

«Ναι, για τον Σπενς δεν θέλουμε να σχολιάσουμε εικασίες γιατί είναι ασέβεια για όλους τους άλλους παίκτες, για τον σύλλογο και την άλλη ομάδα», είπε ο Κόντε.

«Σίγουρα, πάντα ψάχνουμε να βελτιώσουμε την ομάδα αν υπάρχει η δυνατότητα».

Ο Σπενς ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Φούλαμ, αλλά μετακόμισε στη Μίντλεσμπρο το καλοκαίρι του 2018. Κέρδισε το βραβείο Νεαρός Παίκτης του Μήνα στην EFL τον Ιανουάριο του 2020.

Ο αμυντικός έκανε 63 εμφανίσεις για την νυν ομάδα του Μάρκο Σίλβα πριν μετακομίσει ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Σπενς πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη την περασμένη σεζόν, πρωταγωνιστώντας υπό τον προπονητή Στιβ Κούπερ καθώς οι Κόκκινοι έφτασαν στον τελικό των play-off και κέρδισαν την άνοδο στην Premier League.

Έκανε το ντεμπούτο του για την Εθνική νέων της Αγγλίας τον Μάρτιο και έχει κάνει τρεις εμφανίσεις.

Ο Σπενς θα γίνει η έκτη μεταγραφή των Σπερς το καλοκαίρι, μετά τους Πέρισιτς, Ριτσάρλισον, Φόρστερ, Μπισουμά και Λενγκλέ.