Λίνγκαρντ: Εξετάζει πρόταση από την Σαουδική Αραβία

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ πρόκειται να αποφασίσει για το μέλλον του την επόμενη εβδομάδα και θέλει να έχει βρει ενταχθεί σε νέο σύλλογο το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.

Λίνγκαρντ: Εξετάζει πρόταση από την Σαουδική Αραβία

Πιστεύεται ότι ο Λίνγκαρντ - ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν έληξε το συμβόλαιό του στα τέλη Ιουνίου - δεν θα μετακομίσει στο MLS, αλλά εξετάζει μια επιλογή από τη Σαουδική Αραβία, που θα του απέφερε 10 εκατομμύρια £ ετησίως.

Η προτίμηση του Λίνγκαρντ είναι να παραμείνει στην Premier League και ο 29χρονος φέρεται να έχει τρεις προτάσεις στο τραπέζι.

Τον περασμένο μήνα η Γουέστ Χαμ είχε ξεκινήσει συνομιλίες με τον Λίνγκαρντ για πιθανή επιστροφή στον σύλλογο όπου πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21.

Η Έβερτον, εν τω μεταξύ, διερευνούσε επίσης το ενδεχόμενο να υπογράψει τον Άγγλο διεθνή.

Ο Λίνγκαρντ έκανε 232 εμφανίσεις για την Γιουνάιτεντ, σκοράροντας 35 γκολ - συμπεριλαμβανομένων τριών σε τελικούς κυπέλλου - αλλά ποτέ δεν καθιερώθηκε στην πρώτη ενδεκάδα του συλλόγου και βρήκε τις ευκαιρίες περιορισμένες τόσο υπό τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ όσο και με τον προσωρινό αντικαταστάτη του, Ραλφ Ράνγκνικ.

Απόλαυσε μια παραγωγική περίοδο στην Γουέστ Χαμ, σκοράροντας εννέα γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ σε 16 εμφανίσεις για την ομάδα του Ανατολικού Λονδίνου.