Συμφωνία Μάντσεστερ - Μπαρτσελόνα απομένει το «οκ» του Ντε Γιονγκ

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησαν για την παραχώρηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ και για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή απομένει το «ναι» του Ολλανδού μέσου. 

Συμφωνία Μάντσεστερ - Μπαρτσελόνα απομένει το «οκ» του Ντε Γιονγκ

Φαίνεται πως η μεταγραφή του Φρένκι Ντε Γιονγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Ολλανδός θα ντυθεί στα χρώματα των «κόκκινων διαβόλων» μόνο αν συμφωνήσει!

Το πρωί της Πέμπτης (14/7) Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησαν στα 85 εκατομμύρια, με τα 75 να είναι εγγυημένα και τα υπόλοιπα να καταβάλλονται εάν και εφόσον υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί μεταξύ των δύο συλλόγων.

Παρόλα αυτά τίποτα δεν μπορεί να είναι δεδομένο, καθώς ο Ολλανδός έχει διαμηνύσει την επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης και τη νέα σεζόν. Ο 25χρονος είχε μετακινηθεί από τον Άγιαξ στην Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο του 2019 έχοντας καταγράψει από τότε 98 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 8 τέρματα και παράλληλα έχει καταγράψει 44 διεθνείς εμφανίσεις σημειώνοντας 1 γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.