Παρελθόν από την Φενέρμπαχτσε ο Οζίλ, ανακοινώθηκε από την Μπασακσεχίρ !

Λίγα λεπτά αφότου η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε το «κοινή συναινέσει»  τέλος της συνεργασίας της με τον Μεσούτ Οζίλ μετά από ενάμιση χρόνο κοινής πορείας, ο γεννημένος στην Γερμανία μέσος ανακοινώθηκε από την Μπασάκσεχιρ

Παρελθόν από την Φενέρμπαχτσε ο Οζίλ, ανακοινώθηκε από την Μπασακσεχίρ !

«Διαζύγιο» μεταξύ Οζίλ και Φενέρμπαχτσέ!

Την (πολυαναμενόμενη...) «κοινή συναινέσει» λύση του ποδοσφαιρικού τους ...γάμου ανακοίνωσαν οι δύο πλευρές.

Ο γεννημένος στην Γερμανία Τούρκος μέσος αποτελεί παρελθόν από την ομάδας της Πόλης μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στο «Σουκρού Σαράτσογλου», με τα «καναρίνια» να ανακοινώνουν πως ήρθαν σε συμφωνία με τον παίκτη για την από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

Τον Ιανουάριο του 2021 ο Μεσούτ Οζίλ μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρ έχοντας μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ, όμως η θητεία του αποδείχτηκε βραχύβια.

Λογικό αφού στο ενδιάμεσο διάστημα τα 9 γκολ σε 37 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις κι οι εμφανίσεις του δεν δικαιολόγησαν τον ντόρο και τις μεγάλες προσδοκίες που η μεταγραφή του δημιούργησε.

«Συμφωνήσαμε με τον Μεσούτ Οζίλ για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό και του ευχόμαστε καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της καριέρας του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό να ψάχνει πάντως εδώ και καιρό για τον επόμενο σταθμό με δεδομένο πως η σχέση του με τον προπονητή και τη διοίκηση ήταν σε κάκιστο σημείο.

Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε κι η πληροφόρηση στη γείτονα αναφορικά με το μέλλον του αφού η Μπασακσεχίρ ανακοίνωσε την απόκτηση του, σε μια από τις πλέον ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.