Ενίσχυση με Κόλινς στη Γουλβς

Η Γουλβς ενίσχυσε την αμυντική της γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον Νέιθαν Κόλινς από την Μπέρνλι.

Ενίσχυση με Κόλινς στη Γουλβς

Η Γουλβς συνεχίζει τις κινήσεις την στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι», με στόχο να παρουσιαστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Premier League και να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «λύκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ιρλανδού κεντρικού αμυντικού Νέιθαν Κόλινς από την Μπέρνλι, έναντι του ποσού των 22,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 21χρονος στόπερ είχε έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Λάνκσαϊρ, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο υποβιβάστηκε από την Premier League και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Championship.

Ο Κόλινς έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γουλβς κι έγινε η πρώτη μεταγραφή του προπονητή Μπρούνο Λάγκε το φετινό καλοκαίρι.

«Παρακολουθούσαμε τον Νέιθαν εδώ και καιρό και ήταν ένας από τους παίκτες που μας άρεσαν πολύ. Οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε πλέον κοντά μας. Είναι μόλις 21, αλλά έχει παίξει ήδη σε διεθνές επίπεδο και έκανε μία εξαιρετική σεζόν πέρσι με την Μπέρνλι», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Γουλβς, Σκοτ Σέλαρς.