Τεν Χαγκ: «Ο Μαγκουάιρ είναι ο αρχηγός»

Ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, ξεκαθάρισε ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ θα διατηρήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα.

Τεν Χαγκ: «Ο Μαγκουάιρ είναι ο αρχηγός»

Στο μπράτσο του Χάρι Μαγκουάιρ θα παραμείνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κόντρα στις φήμες περί καθαίρεσης του Άγγλου κεντρικού αμυντικού λόγω των κάκιστων εμφανίσεών του και την περασμένη σεζόν, ο Ολλανδός προπονητής ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται αλλαγής στην αρχηγία των «κόκκινων διαβόλων».

«Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι ο αρχηγός. Φυσικά, πρέπει να γνωρίσω όλους τους παίκτες και χρειάζεται χρόνος, αλλά είναι ένας καθιερωμένος αρχηγός τα τελευταία χρόνια και έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες, οπότε δεν αμφιβάλλω για αυτό το θέμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τεν Χαγκ.

Για την ιστορία, υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλη άγνωστοι απείλησαν τον Μαγκουάιρ ότι θα τοποθετήσουν βόμβα στο σπίτι του αν δεν παραιτούνταν από αρχηγός της Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει να φοράει το περιβραχιόνιο.