Νότιγχαμ Φόρεστ: Πέρασε ιατρικά ο Γουίλιαμς - Αναμένεται η ανακοίνωση

Ο Νέκο Γουίλιαμς πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές του εξετάσεις την Κυριακή ενόψει της μεταγραφής του από την Λίβερπουλ στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πέρασε ιατρικά ο Γουίλιαμς - Αναμένεται η ανακοίνωση

Ο Νέκο Γουίλιαμς φέρεται να μετακομίζει από την Λίβερπουλ στην Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι αμοιβής κοντά στα 17 εκατομμύρια λίρες.

Η άφιξή του είναι η δεύτερη στους πλάγιους μπακ στην θερινή μεταγραφική περίοδο για την Φόρεστ, ο οποίος επιβεβαίωσε την απόκτηση του Ομάρ Ρίτσαρντς από την Μπάγερν Μονάχου νωρίτερα την Κυριακή.

Ο 21 ετών, αναμένεται να παίξει ως ακραίος μπακ στα δεξιά μιας άμυνας τριών ατόμων, που είναι το προτιμώμενο σύστημα του Κούπερ στην Φόρεστ.

Η Λίβερπουλ ήταν στην ευχάριστη θέση να πουλήσει τον Γουίλιαμς αφού έφερε τον Κάλβιν Ράμσεϊ ως αναπληρωματικό του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ σε μια συμφωνία 6,5 εκατομμυρίων λιρών που έκλεισε με την Αμπερντίν.

Ο Γουίλιαμς ήταν στη Λίβερπουλ από το επίπεδο κάτω των 9 ετών και αποδέχτηκε ότι έπρεπε να συνεχίσει αυτό το καλοκαίρι για να εξασφαλίσει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Νοεμβρίου στο Κατάρ.

Ο Ουαλός διεθνής είχε πέρσι 13 εμφανίσεις για τη Λίβερπουλ, αλλά πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός στη Φούλαμ. Έπαιξε 14 φορές, σκοράροντας δύο τέρματα. Ο Γουίλιαμς κέρδισε επίσης την άνοδο στην Premier League ενώ βρισκόταν στο Κρέιβεν Κότατζ.

Στην αριστερή πλευρά, ο Φόρεστ επιθυμεί επίσης να αποκτήσει τον Χάρι Τοφόλο της Χάντερσφιλντ, ο οποίος έχει μόνο ένα χρόνο από το συμβόλαιό του και είναι πιθανό να κοστίσει περίπου 2,5 εκατομμύρια £.