Κλοπ: «Απολάμβανες να τον βλέπεις τον Νούνιες…»

Το εγκώμιο του Ντάργουιν Νούνιες έπλεξε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, τον οποίο πήρε στους «κόκκινους» από την Μπενφίκα.

Κλοπ: «Απολάμβανες να τον βλέπεις τον Νούνιες…»

Με τα καλύτερα λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ, τον Ντάργουιν Νούνιες, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στην εμφάνιση του παίκτη την περασμένη αγωνιστική περίοδο στα ματς της Μπενφίκα με την αγγλική ομάδα στο Champions League, όταν ο 23χρονος επιθετικός εντυπωσίασε με την εμφάνισή του.

«Ήταν πολύ εντυπωσιακός στα μεταξύ μας παιχνίδια. Όταν κάνεις την ανάλυση για τους αγώνες με την Μπενφίκα ξέρεις ακόμα και το μέγεθος των παπουτσιών των παικτών της. Ξέραμε τα πάντα για τους αντιπάλους μας, άρα γνωρίζαμε ακριβώς την ποιότητα του Ντάργουιν. Δεν ήταν ξεκάθαρο αν θα έπαιζε στο πρώτο ματς επειδή προερχόταν από ματς με την εθνική του ομάδα. Ήταν προφανές πως ήταν καλός αλλά όταν το βλέπεις μπροστά στα μάτια σου, ήταν πραγματικά εντυπωσιακό», υπογράμμισε ο προπονητής των Κυπελλούχων Αγγλίας και πρόσθεσε:

«Η δύναμη σε συνδυασμό με την τεχνική του, η επιθυμία του, οι έξυπνες κινήσεις του, τα προβλήματα που μας προκάλεσε, όλα αυτά μάς έκαναν να τον ερωτευτούμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι ένας πολύ επιθετικός Νοτιοαμερικανός. Απολάμβανες να τον βλέπεις και όταν συνειδητοποιήσαμε πως είχαμε μία καλή ευκαιρία να τον υπογράψουμε, κάναμε δυναμικό μπάσιμο και είμαστε ευτυχισμένοι που τον έχουμε μαζί μας τώρα».