Κριτική Βαλμπουενά στην Μαρσέιγ για Μανταντά

Η Μαρσέιγ άφησε τον Στιβ Μανταντά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεν και ο Ματιέ Βαλμπουενά άσκησε κριτική στην παλιά ομάδα του. 

Κριτική Βαλμπουενά στην Μαρσέιγ για Μανταντά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν διστάζει ποτέ να πει τη γνώμη του για θέματα που αφορούν στην Μαρσέιγ, την ομάδα που έπαιξε στα περισσότερα χρόνια της μεγάλης καριέρας του. Κι ο άσος του Ολυμπιακού έκανε το ίδιο για την απόφαση της γαλλικής ομάδας να αφήσει ελεύθερο τον Στιβ Μανταντά, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει με την Ρεν.

«Είναι μία ακατανόητη κίνηση της Μαρσέιγ που μπορεί να έχει τη λογική ότι θα πρέπει να παίζει ο Πάου Λόπεθ, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο», είπε ο Βαλμπουενά για τον 37χρονο Μανταντά, φίλο και πρώην συμπαίκτη του και στην Εθνική Γαλλίας.

«Πίστευα ότι με την αλλαγή προπονητή και τη φυγή του Σαμπάολι θα άλλαζε η ιεραρχία στους τερματοφύλακες, αλλά και με τον ερχομό του Τούντορ κάτι τέτοιο δε συνέβη», τόνισε ο άσος του Ολυμπιακού και υποστήριξε ότι αυτή η μετακίνηση του Μανταντά θα κάνει καλό στην Ρεν και θα είναι ένα πρόβλημα για την Μαρσέιγ.