Επιστροφή στον Άγιαξ, με ρεκόρ μεταγραφής, για Μπέργκβαϊν!

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε την επάνοδο του Στίβεν Μπέργκβαϊν, που αναδείχθηκε στις ακαδημίες του, στις τάξεις του, με ρεκόρ μεταγραφής για τα δεδομένα της ομάδας του Άμστερνταμ!

Επιστροφή στον Άγιαξ, με ρεκόρ μεταγραφής, για Μπέργκβαϊν!

Επιστροφή σε γνώριμα... λημέρια για τον Στίβεν Μπεργκβάιν.

Ο 24χρονος, Ολλανδός, διεθνής, ακραίος επιθετικός ανακοινώθηκε από τον Άγιαξ, επιστρέφοντας στην ομάδα όπου αγωνίστηκε στα μικράτα του.

Ο Μπέργκβαϊν ανήκε στον «Αίαντα» σε επίπεδο ακαδημιών από το 2009 μέχρι το 2011, ωστόσο στη συνέχεια έφυγε για την Αϊντχόφεν, όπου έγινε και επαγγελματίας.

Μία δεκαετία και πλέον αργότερα, επιστρέφει στο Άμστερνταμ με την ομάδα ν' αναγνωρίζει προφανώς το λάθος της που δεν πίστεψε σ' εκείνον κάνοντας τον πλέον ακριβοπληρωμένη μεταγραφή της ιστορίας της!

Οι πρωταθλητές Ολλανδίας ανακοίνωσαν την αγορά του από την Τότεναμ για 31.250.000 ευρώ

Ποσό που ξεπέρασε εκείνο που είχε δαπανηθεί για τον (παίκτη της Μπορούσια Ντόρτμουντ, πλέον) Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος είχε αποκτηθεί το 2021 για 22.500.000.

Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ο Άγιαξ δεν έχασε την ευκαιρία και με ένα συγκινητικό video ανακοίνωσε την επιστροφή του Μπέργκβαϊν, υπογραμμίζοντας ότι αυτό που λείπει πλέον είναι πλάνα του με τη φανέλα του συλλόγου ως επαγγελματίας.