Λιντς: Αμφίβολη η παρουσία του Ραφίνια στην περιοδεία της στην Αυστραλία

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το εάν ο Ραφίνια θα ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στην περιοδεία που θα κάνει η Λιντς Γιουνάιτεντ στην Αυστραλία, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Τζέσε Μαρς.

Λιντς: Αμφίβολη η παρουσία του Ραφίνια στην περιοδεία της στην Αυστραλία

Ο προπονητής της Λιντς Γιουνάιτεντ, Τζέσε Μαρς, δήλωσε ότι ο σύλλογος δεν έχει ακόμη αποφασίσει εάν ο Ραφίνια θα ταξιδέψει στην περιοδεία του στην Αυστραλία με τον εξτρέμ να δείχνει έντονα την πρόθεσή του να εξασφαλίσει την αποχώρηση από το Έλαντ Ρόουντ.

Η Λιντς θα χρησιμοποιήσει τις επόμενες 48 ώρες για να εξετάσει το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Ραφίνια στην περιοδεία των τριών αγώνων σε ένα καλοκαίρι έντονου ενδιαφέροντος για την υπογραφή του Βραζιλιάνου.

Ο Ραφίνια αποτελεί διακαή πόθο της Τσέλσι - η οποία έχει καταθέσει μια προσφορά αξίας κοντά στα 60 εκατομμύρια λίρες - αλλά μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί να δεχτεί την προσέγγιση του λονδρέζικου συλλόγου για αυτόν.

Η προτίμησή του είναι μια μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα, αλλά η οικονομική κατάσταση του ισπανικού συλλόγου έχει εμποδίσει μέχρι στιγμής την μεταγραφή.

Η Άρσεναλ επίσης δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τη Λιντς μετά από μια χαμηλή αρχική προσφορά που ήταν κάτω από τα 40 εκατομμύρια λίρες.

Ο Ραφίνια δεν συμμετείχε σε μια φιλική νίκη με 3-0 επί της Μπλάκπουλ στο Γιορκ σήμερα το απόγευμα, αλλά προπονήθηκε με τη Λιντς νωρίτερα σήμερα.

Ερωτηθείς αν θα πήγαινε με την ομάδα στην Αυστραλία, ο Μαρς είπε: «Μάλλον δεν ξέρω. Απλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες δύο μέρες.

Υπάρχει επείγουσα ανάγκη νομίζω, να βρει μια λύση. Πρέπει τις επόμενες δύο μέρες να δούμε πώς έχουν τα πράγματα και να δούμε πώς θα πάμε.

Δεν ήταν εύκολη στιγμή για αυτόν αυτό το καλοκαίρι. Τα πράγματα ήρθαν και παρήλθαν και έχουν γίνει πολλές μικρές συζητήσεις. Αυτή τη στιγμή είναι ο παίκτης μας.

Εμφανίστηκε σήμερα και προπονήθηκε με όλους, είχε τόσο καλή συμπεριφορά. Είχαμε μια πολύ ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση για το ότι όσο είναι εδώ είναι μέρος μας και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Είναι ακόμη πολύς ο δρόμος για τη μεταγραφική περίοδο.

Ξέρω ότι έχει ελπίδες και όνειρα. Ξέρω ότι αγαπά αυτή την ομάδα και αυτόν τον σύλλογο και του αρέσει να είναι εδώ. Θα δούμε πώς θα εξελίσσονται τα πράγματα μέρα με τη μέρα».