Νότιγχαμ Φόρεστ: Περνάει ιατρικά ο Ρίτσαρντς, αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης ο Γκράμπαν

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Μπάγερν Μονάχου για 8,5 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα, ο Λιούις Γκράμπαν απέρριψε την πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Περνάει ιατρικά ο Ρίτσαρντς, αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης ο Γκράμπαν

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς θα περάσει σήμερα Παρασκευή (8/7) από ιατρικές εξετάσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Μπάγερν Μονάχου η οποία θα κοστίσει περίπου 8,5 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους.

Εάν όλα πάνε καλά, αναμένεται ότι ο Ρίτσαρντς θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Στιβ Κούπερ που πρόσφατα προβιβάστηκε.

Ο Ρίτσαρντς μετακόμισε στην Γερμανία από την Ρέντινγκ το 2021 και έκανε 17 εμφανίσεις για την Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν.

Απέρριψε την πρόταση ανανέωσης ο Γκράμπαν

Το εκτεταμένο πρόγραμμα προσλήψεων της Νότιγχαμ Φόρεστ ενόψει της νέας σεζόν της Premier League είναι πιθανό να περιλαμβάνει έναν άλλο επιθετικό - και έναν νέο αρχηγό - αφού ο Λιούις Γκράμπαν απέρριψε την πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Ο Γκράμπαν, ο πρώτος σκόρερ της Φόρεστ στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες σεζόν, αποφάσισε να μην αποδεχτεί τους όρους μιας νέας συμφωνίας για να παραμείνει στο City Ground.

Δεν έχει ενταχθεί στη Φόρεστ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ισπανία και, αν δεν αλλάξει γνώμη, φαίνεται όλο και πιο απίθανο να είναι μέρος της επιστροφής του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία. Το συμβόλαιο του Γκράμπαν, το οποίο προηγουμένως τον καθιστούσε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Φόρεστ, έληξε στα τέλη Ιουνίου.

Ο Στιβ Κούπερ, ήθελε να παρατείνει την παραμονή του Γκράμπαν στην ομάδα και να μεταφέρει την εμπειρία του σε μια σχετικά νέα ομάδα, παρόλο που ο 34χρονος δεν θα ήταν πλέον βασική επιλογή.

Αν και δεν είναι πολύ αργά για τον Γκραμπάν να το ξανασκεφτεί, η Φόρεστ ψάχνει για αντικαταστάτες και φαίνεται όλο και πιο πιθανό να χρειαστεί να ονομάσει νέο αρχηγό. Ο Τζο Γουόραλ θα ήταν η προφανής επιλογή αφού πήρε το περιβραχιόνιο προς το τέλος της σεζόν ενώ ο Γκράμπαν ήταν τραυματίας.