Νότιγχαμ Φόρεστ: Κόκκινος και επίσημα ο Νιακατέ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της επιστροφής της στην Premier League καθώς ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μούσα Νιακατέ από την Μάιντζ. 

Νότιγχαμ Φόρεστ: Κόκκινος και επίσημα ο Νιακατέ

Ακόμη μια σημαντική κίνηση ολοκλήρωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ καθώς ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την μεταγραφή του αμυντικού Μούσα Νιακατέ από τη Μάιντζ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Νιακατέ είπε: «Για μένα είναι όνειρο να έρθω στην Αγγλία και να υπογράψω σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο όσο η Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο σύλλογος είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο και οι οπαδοί του είναι απίστευτοι.

Η Premier League είναι επίσης το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και κάθε παίκτης θέλει να παίξει εδώ.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω στην προετοιμασία, θα γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και θα ετοιμαστώ για τη νέα σεζόν, φορώντας τα κόκκινα στα στο City Ground».

Ο Νιακατέ πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις στην Bundesliga το 2021-22, βοηθώντας την Μάιντζ να τερματίσει στην όγδοη θέση. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Μάιντζ έχει παίξει 135 παιχνίδια για την ομάδα από τότε που πήγε από τη Μετς το 2018.

Ο προπονητής της Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, πρόσθεσε: «Ο Νιακατέ έρχεται στην Νότιγχαμ με πλούσια εμπειρία σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης, έχοντας απολαύσει τέσσερις σεζόν με τη Μάιντζ στην Bundesliga.

Εκτός από το ότι είναι δυνατός, γρήγορος και ολοκληρωμένος σέντερ μπακ, οδήγησε στη Μάιντζ στο καλύτερο τελείωμα πρωταθλήματος τα τελευταία πέντε χρόνια και η ηγετική του εμπειρία είναι ανεκτίμητη για την επιστροφή μας στην Premier League.

Ο Μούσα είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, αλλά επέλεξε τη Νότιγχαμ Φόρεστ και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα».