Σιέρα Λεόνε: Έρευνα για ματς που έληξαν με σκορ… 95-0 και 91-1

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σιέρα Λεόνε διεξάγει έρευνα για χειραγώγηση αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής που έληξαν με σκορ… 95-0 και 91-1

Σιέρα Λεόνε: Έρευνα για ματς που έληξαν με σκορ… 95-0 και 91-1

Απίστευτο και όμως αληθινό… Τα σκορ 95-0 και 91-1 που καταγράφηκαν στην τελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής στη Σιέρα Λεόνε βρίσκονται υπό διερεύνηση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Η SLFA ανακοίνωσε επίσημα την διεξαγωγή έρευνας για τα αδιανόητα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα Super 10 Eastern Region (Β’ Εθνική). Εκεί όπου στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής η Gulf FC επικράτησε 91-1 της Ququima Lebanon, ενώ η Kahunla Rangers FC επιβλήθηκε της Lumbebu United με 95-0 !

Οι δύο ομάδας είχαν από 32 βαθμούς στην κατάταξη, με την Gulf FC να υπερτερεί στην βαθμολογία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Αμφότερες πάλευαν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που θα έδινε ένα εισιτήριο στα πλέι οφ ανόδου και όπως φαίνεται μαθαίνοντας ο ένας τα γκολ του άλλου φρόντιζε με την απαραίτητη συνδρομή των αντιπάλων να σκοράρουν με την σειρά τους και έτσι έφθασαν τα σκορ σε αυτά τα ύψη, προκαλώντας την παγκόσμια χλεύη..