Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανεώνει μέχρι το 2028 ο Ροντρίγκο

Ο Ροντρίγκο συμφώνησε με την Ρεάλ Μαδρίτης για την επέκταση του συμβολαίου του για άλλες τρεις σεζόν, δεσμεύοντας το μέλλον του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου μέχρι το 2028. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανεώνει μέχρι το 2028 ο Ροντρίγκο

Ο Ροντρίγκο θα είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2028. Σύμφωνα με την ισπανική "AS", ο Βραζιλιάνος παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με την Βασίλισσα για την επέκταση του συμβολαίου του για τρεις ακόμη σεζόν από τον υπάρχον συμβόλαιό του, το οποίο έληγε το 2025.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ορίσει ρήτρα αποχώρησης 1.000.000.000 ευρώ ενώ ο μισθός του Βραζιλιάνου θα αυξηθεί. Ο 21χρονος από το Σάο Πάολο γίνεται έτσι ο παίκτης με τον πιο μακροχρόνιο δεσμό με τον σύλλογο, μαζί με τον Τσουαμενί, ο οποίος υπέγραψε για έξι σεζόν. Ο Βραζιλιάνος θα είναι 27 ετών όταν λήξει το νέο του συμβόλαιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει το σχέδιο Renove με τον Ροντρίγκο αφού ήδη αυτό το καλοκαίρι ο Λούκα Μόντριτς έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του. Οι επόμενοι που θα σφραγίσουν με την υπογραφή τουςτα νέα τους συμβόλαια είναι οι Βινίσιους και Μιλιτάο. Το εν λόγω έργο που ξεκίνησε ήδη τον Αύγουστο πέρυσι με την ανανέωση του Βαλβέρδε μέχρι το 2027 .