Γουλβς: Ανανέωσε με τον Ζοάο Μουτίνιο για ακόμη έναν χρόνο

Η Γουλβς κράτησε τον Ζοάο Μουτίνιο ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2023. 

Γουλβς: Ανανέωσε με τον Ζοάο Μουτίνιο για ακόμη έναν χρόνο

Στην Γούλβς θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο Ζοάο Μουτίνιο. Ο 35χρονος μέσος ανανέωσε με την ομάδα του Μπρούνο Λάζε μέχρι το 2023.

Ο Πορτογάλος βετεράνος υπέγραψε στην αγγλική ομάδα το 2018 και έκτοτε έπαιξε σε 176 ματς πετυχαίνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 23 ασίστ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Γουλβς, Σκοτ Σελας, δήλωσε: «Την εποχή του Μουτίνιο στον σύλλογο, εκείνος έφερε κομβική σημασία, φέρνοντας πραγματική εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα, οπότε η παραμονή του είναι μια τεράστια ώθηση για όλους μας. Με τα συμβόλαια, είναι να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου όλοι είναι ευχαριστημένοι, ο σύλλογος και ο παίκτης, και δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά τελικά αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό.

Έχει τεράστια επιρροή στα αποδυτήρια, με τους νεότερους παίκτες και θέτει πρότυπα που τον ακολουθούν. Η σχέση του με τον προπονητή είναι πολύ σημαντική. Ως προπονητής, σου αρέσουν οι παίκτες που μπορούν να λύσουν τα πράγματα στο γήπεδο και ο Ζοάο είναι σίγουρα ένας από αυτούς».