Σκάρπα: Στην καλύτερη εντεκάδα του Copa Libertadores για τον Ιούνιο

Ο Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, επιλέχθηκε στην κορυφαία εντεκάδα του Copa Libertadores για τον Ιούνιο.

Σκάρπα: Στην καλύτερη εντεκάδα του Copa Libertadores για τον Ιούνιο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση ενός "δεκαριού", όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς και ένας από τους παίκτες με τους οποίους βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις είναι ο Γκουστάβο Σκάρπα της Παλμέιρας.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σκάρπα πιθανότατα θα υπογράψει στον Ολυμπιακό με το πέρας του συμβολαίου του με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα στα τέλη Νοεμβρίου προκειμένου να ενταχθεί στους ερυθρόλευκους την 1η Ιανουαρίου.

Ο Σκάρπα μετρά την φετινή σεζόν 8 γκολ και 8 ασίστ σε 35 συμμετοχές ενώ χάρη στις εμφανίσεις του στο Copa Libertadores με την Παλμέιρας επιλέχθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης για τον Ιούνιο, έχοντας και μια ασίστ στη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Σέρο Πορτένιο, όπου νίκησε εύκολα με 3-0.

Στην καλύτερη ενδεκάδα συγκαταλέγεται επίσης ο Άλβαρες της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι και από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Premier League.

Δείτε την ενδεκάδα: